Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.25 Cs.

Családbarát Települések EXPO

Első alkalommal vett részt Abony

Nagy szeretettel készültünk a Családbarát Önkormányzatok EXPO-ra, melynek ebben az évben Kecskemét városa adott helyszínt. Abony városvezetése számára nagyon fontosak a családok, hiszen egy település népességmegtartó ereje nagyban abban is rejlik, hogy a fiatalok itthon otthon érezzék magukat. Ennek szellemében már négy intézményünk is elnyerte a Családbarát címet: a három óvodánk, a Polgármesteri Hivatal, a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet, valamint az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely. A Családbarát Önkormányzatok EXPO-t a kecskeméti Hírös Agórában rendezték meg. Nagy öröm számunkra, hogy bennünket is meghívtak a jeles eseményre és kiállítóként is bemutatkozhattunk, bemutathattuk településünket.

A rendezvényen Czagány Zsolt önkormányzati képviselő társammal vettem részt és természetesen velünk tartott a Polgármesteri Hivatal két vezető tisztviselője dr. Gáspár Anita jegyző asszony és Kovács Teodóra osztályvezető asszony is.

Standunk nagy sikert aratott, melyet ezúton is szeretnék megköszönni mindazoknak, akik segítettek ebben.

Ezúton szeretném megköszönni Mártika néni Cukrászdájának a habos islereket, Varga Juditnak a házi lekvárokat, a Táborhegyi Levendulakertnek a szörpöket, lekvárt, a Vali Pékségnek a kenyeret, kalácsot és Rékasi István hetesnek a sok finom füstölt terméket. Köszönöm Cseriné Krajcsi Editkének a csodálatos asztaldíszt.

Pető Zsolt polgármester

30 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak