Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.25 Cs.

Színházban a Gyöngyszemek

A Napraforgó csoport vett részt az előadáson

Nem hagytuk hogy az esős, szomorkás reggel elvegye a kedvünket, hiszen olyan régen vártuk már ezt a napot! Szeptember óta figyeltük a Szolnoki Szigligeti Színház műsortervét, hogy mikor kerül műsorra ebben az évadban gyermekelőadás. Örömmel láttuk több héttel ezelőtt, hogy színpadra került az “Aranykulcsocska”.

Mivel a Szülők örömmel támogatták a színházlátogatást, igy gyorsan meg is vásároltuk a jegyeket. A várakozás heteiben az oviban megismerkedtünk Burattinó (Pinokkió) történetével, és készítettünk marionett bábot is. Beszéltünk a színházról, az ott elvárt viselkedésről, illemszabályokról. A gyönyörű épület, a pazar nézőtér,a díszlet,a parádés szereposztás elvarázsolt gyermeket, felnőttet egyaránt. Az előadás előtti várakozás perceit a színház kedves munkatársai tették hangulatossá, ezt köszönjük nekik! A történet , a rendezés valóban gyermekbarát, mindenkinek ajánljuk hogyha módjában áll, nézze meg!

Reméljük, hogy a mai kulturális élmény maradandó emlékként marad meg minden gyermek életében, és még sok hasonlóban lesz részük!

Ferencziné Falusi Györgyi

B.Molnár Kati Kelemen Judit

38 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak