Abony Város
Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. sz. fűútvonalon, Cegléd és Szolnok között - található ez a természeti kincsekben, látnivalókban és programokban gazdag település. Reméljük, megtetszik Önnek Országunk eme kicsiny kis szeglete és kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek bennünket, és az itt kínált lehetőségek kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak mai felgyorsult világunkban. Kellemes olvasgatást, böngészést kívánunk turisztikai oldalainkon.
Városháza
A Polgármseteri Hivatal épülete 1904-ben épült, Jablonszky Ferenc tervei alapján. Az egyemeletes, eklektikus középület földszinti része megépítését követően hosszú ideig üzleteknek adott helyet, közhivatal csak az emeleti részen működött. A közintézményt a felszabadulás előtt Városházának nevezték (pincéjében akkor börtön volt), 1990-ig Tanácsházaként működött, majd a rendszerváltást követően ismét visszanyerte a Városháza elnevezést.
Városi Termálfürdő
A családias környezetben elhelyezkedő családias kialakítású strand nem csak a helyi lakosság, hanem a környező településekről és messze földről érkező vendégek kedvelt pihenőhelye is. A létesítmény kicsi, de rendkívül hangulatos. Kis- és nagymedence, gyógymedence várja a sportolni, megmártózni, pihenni vágyókat. A Strandfürdő területén elhelyezkedő műemléknek nyilvánított patinás kúriában Egészségmegőrző központ kapott helyet. Súlyfürdő, szauna, fizikoterápiás kezelési lehetőség, gyógymasszázs, pezsgő- és ülőfürdő, gyógymedencék kínálják a gyógyulás és felfrissülés páratlan élményét.
Közösségi Ház
Abony Város Önkormányzata támogatást nyert a Lehetőségeink Fő Tere - Abony Város integrált településközpont fejlesztése című KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0011 azonosító számú pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázat részeként épül meg Abony Város Közösségi Háza- Komplex kulturális, oktatási, művészeti központja és ezzel egyidejűleg az új Zeneiskola, amely az Önkormányzat önerős vállalkozása.
Kinizsi Városkapu
Kinizsi Magyar Balázsnak - Mátyás hadvezérének vezértársa volt, akit 1472. május 20-án Budán kelt és Báthory István országbíró előtt kötött megállapodásában Magyar Balázs fiává fogadott. Mivel Weseni (Vezsenyi) László királyi főlovászmester fiú - gyermek nélkül halt meg, így birtokai Vásonkővára, Vázsony és a Külső-Szolnok megyei Abony, Paládics, Tószeg, Bög, Kécske, Kürt, Tas stb. faluk az 1473. január 8-án kiállított szabadalmi adománylevél alapján Magyar Balázs tulajdonába kerültek. Leánya Benigna Kinizsi Pál felesége lett, aki felesége jogán birtokolta a területet. Az egykori Kinizsi hagyományokat ápolva, fenntartva épült meg a Kinizsi Városkapu.
x
2014 április 02 szerda - 10:57:08     Hírek      Hozzászólás0

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a választási utómunkálatok miatt

2014. április 7-én, hétfőn

a Polgármesteri hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Megértésüket köszönjük!

Abonyi Polgármesteri hivatal
2014 január 07 kedd - 10:10:33     Hírek      Hozzászólás0

Közvilágítással kapcsolatos hibabejelentés az alábbi telefonszámom és email címen tehető meg:
telefonszám: 06/40-980-030
email: -Email-
2013 július 31 szerda - 17:11:47     Hírek      Hozzászólás0

A 2014. évi általános országgyűlési választásokon alkalmazásra kerülő szavazókörök teljes listája, valamint a lista kialakításáról szóló 1/2013.(VII.29) HVI. számú határozat felkerült a weboldalra!

A teljes határozatot itt tudja megtekinteni.

A szavazókörök listáját itt tudja megtekinteni.
2014 április 11 péntek - 17:53:57     Hírek      Hozzászólás0
Szja-bevallás elektronikusan

Egyre több személyijövedelemadó-bevallás érkezik az interneten keresztül a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, tavaly az összes bevallás mintegy negyede elektronikus formában jutott célba. Idén – egyebek mellett – már az adónyilatkozat is egyszerűen letölthető a NAV honlapján található banner segítségével, a kész bevallást pedig kinyomtatva és aláírva papíron, vagy az ügyfélkapun keresztül az interneten is továbbítani lehet a NAV-hoz.

A banner-technológia sikerére alapozva, a NAV szakemberei kiterjesztették az internetről telepíthető szja-bevallások körét, így – a 1353-as bevallási formán túl – már a 1353ADÓNYILATKOZAT jelű nyomtatvány („söralátét”) is egyszerűen elérhető és letölthető. (Korábban az szja-bevallás elektronikus benyújtásához négy programot kellett az adózóknak telepíteniük. Ezt a bonyolult folyamatot egyszerűsítette nagymértékben a tavaly bevezetett szja-banner.)

A szükséges programokat a honlap „Kiemelt témák” kategóriájában található „SZJA” menüpont alatt lehet letölteni és telepíteni. A telepítés előtt elolvasható, hogy milyen feltételekkel választhatók az egyes személyijövedelemadó-bevallási nyomtatványok, és megtekinthetők a felhasználói útmutatók is, valamint a programok telepítéséhez szükséges Java futtatókörnyezetről is itt található tájékoztatás.
A kiválasztott nyomtatvány telepítése a bevalláskitöltő program nevét megjelenítő képre kattintva indul. A futtatás során az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK), a kiválasztott nyomtatvány (1353, 1353NY vagy 1353ADO) és a nyomtatványhoz tartozó aktív súgó is települ. A „Tovább”, majd az ezután megjelenő második ablakban a „Telepít” gombra kattintva néhány percen belül befejeződik a letöltés és a telepítés. A „Futtat” gombbal indítható az ÁNYK, amely automatikusan megnyitja a telepített nyomtatványt. A programok bármikor futtathatók és újraindíthatók (akár a félig kitöltött bevallás is megnyitható), letöltésük, telepítésük és használatuk nem igényel számítástechnikai és idegen nyelvi ismereteket.

A programok elérésében segítséget nyújt a NAV kisfilmje, amely a linken érhető el.


Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága
2014 április 09 szerda - 11:14:55     Meghívók      Hozzászólás0

2014 április 04 péntek - 12:17:25     Hírek      Hozzászólás0

A bizottsági tagok listája szavazókörönkénti bontásban az alábbi hivatkozáson érhető el:

Szavazatszámláló bizottságok nyilvántartása


2014 április 04 péntek - 08:36:54     Hírek      Hozzászólás0

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a vörösrókák veszettség elleni orális immunizálása miatt, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától - amely Pest megyében, meghatározott területeken (az időjárás függvényében) 2014. április 05. és 10. közötti időpontra tervezett - számított 14 napig


ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el Dr. Gál László járási főállatorvos.

Érintett települések: Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Dánszentmiklós, Jászkarajenő, Kőröstetétlen, Kocsér, Mikebuda, Nagykőrös, Nyársapát, Tápiószőlős, Törtel, Újszilvás.

Az ebzárlat tartama alatt:

  • a tartási helyén minden kutyát és macskát elzárva, illetőleg a kutyákat megkötve úgy kell tartani, hogy azok más állattal vagy emberrel ne érintkezhessenek; zárt udvarban a kutyák elzárását vagy megkötését mellőzni lehet, ha azok onnan ki nem szökhetnek.
  • kutyát tartási helyéről csak pórázon vezetve és szájkosárral szabad kivinni.
  • a település területéről kizárólag érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező kutyát vagy macskát a hatósági állatorvos kedvező eredményű vizsgálata után és engedélyével szabad kivinni.
  • az érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező vadászebek, a fegyveres erők és fegyveres testületek ebei, a katasztrófa-mentő ebek, a segítő és terápiás ebek, valamint a látássérült embereket vezető ebek rendeltetési céljuknak megfelelő használatuk idejére, mentesek a fentiekben foglalt korlátozás alól.
  • az ebzárlat alatt befogott, kóbor húsevőket hatósági megfigyelés alá kell helyezni az ebzárlat időtartamára.
  • az ebzárlat alatt húsevő állatok összevezetésével járó rendezvény nem tartható.

Abony Város Önkormányzat
2014 április 04 péntek - 08:09:50     Hírek      Hozzászólás0

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a Ceglédi Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézetének tisztifőorvosa 2014. 04. 01-től dr. Kovács Boglárka. Tisztifőorvos Asszony a ceglédi és a nagykőrösi járás illetékességi területén látja el munkáját.

Abony Város Önkormányzat
2014 április 01 kedd - 10:08:07     Pályázati felhívás      Hozzászólás0

A 83/2014. (III.27.) számú Képviselő-testületi határozat 2. számú melléklete

TÁJÉKOZTATÓ

a kulturális tevékenységet végző társadalmi szervezetek önkormányzati támogatásának elosztásáról

1. A társadalmi szervezetek támogatására a Képviselő-testület a költségvetés elfogadását követően pályázatot ír ki Abony  Város Önkormányzatának a képviselő-testület és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 21/2007. (VI. 29.) számú  rendeletének módosításáról szóló 7/2013. (III. 20.) önkormányzati rendeletben biztosított jogköre alapján.

2. A pályázat közzététele az adott év költségvetésének elfogadása után Abony Város Honlapján és a helyi hirdetési újságban történik.

3. A társadalmi szervezetek (alapítványok, egyesületek, non-profit szervezetek, stb.) támogatásának feltételeit Abony Város  Önkormányzat Képviselő-testületének a közművelődési, könyvtári és múzeumi feladatainak ellátásáról szóló 14/2011. (V. 05.)  számú önkormányzati rendelete tartalmazza. Eszerint:
„10. §

(1) Az önkormányzat a kulturális tevékenységet végző társadalmi szervezeteket pályázat útján támogatásban részesíti.

(2) A kulturális tevékenységet végző szervezetek ( civil szervezetek, alapítványok, egyesületek stb.) pályázatot pályázati  adatlapon nyújthatnak be, amely beszerezhető a polgármesteri hivatalban vagy letölthető Abony város honlapjáról  (www.abony.hu).

(3) A pályázat kiírása – ezen rendelet alapján – évente egy alkalommal, az éves költségvetés elfogadását követően kerül sor.

(4) A pályázat közzététele Abony város honlapján és a helyi hirdetési újságban történik.

(5) A pályázat benyújtásának határideje a pályázati kiírás Abony Város Honlapján történő megjelenést követő 15 nap (a  határidő pontos megjelölése a mindenkori pályázati kiírásban naptári nap szerint feltüntetésre kerül).

(6) Pályázni az alábbi költségek támogatására lehet.
a) rendezvények szervezése
b) működési költségek

(7) A pályázatok benyújtása során figyelemmel kell lenni a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény 6. §, 8. § és 14. § előírásaira.

(8)1 A pályázatok elbírálásáról az önkormányzat SZ.M.SZ.-ében kijelölt szerve dönt a benyújtási határidő lejártát követő 15 napon belül, illetőleg testületi szerv esetén a benyújtási határidő lejártát követő első munkaterv szerinti ülésén.

(9) A támogatás elosztásának főbb elvei:
a) a város művelődési közéletében való aktív közreműködés
b) a városi ünnepségek, megemlékezések, kulturális események megrendezésében való közreműködés, szervezés
c) társadalmi és civil szervezetek részére önrész biztosítása
d) közösség érdekében végzett tevékenység, mely alkalmas arra, hogy hozzájáruljon a településen élők életminőségének  javításához, hitelesen képviseli és támogatja a Képviselő- testület általános célkitűzéseit

(10) A támogatás – a támogatási szerződés alapján – csak abban az esetben fizethető ki, ha:
a) a támogatás kizárólag a város kulturális élete színvonalának emelését szolgálja
b) a támogatott a korábban megkötött támogatási szerződésekben meghatározott időpontig és módon elszámolt, az előző  időszakban kapott támogatás cél szerinti felhasználásáról
c) a támogatott felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok valódiságáért és biztosítja azok ellenőrizhetőségét

(11) A pályázat keretében nem támogathatók:
a) politikai tevékenységet folytató szervezetek, pártok
b) azon szervezetek, amelyek pályázatukat a nyitva álló pályázati határidőn túl nyújtották be, illetve a hiánypótlásnak nem  tettek eleget
c) a társadalmi szervezet által megszervezésre kerülő olyan rendezvény, amelyet a Képviselő-testület a tárgyévi  rendezvénytervben a kiemelt városi rendezvények, városi ünnepségek körében a költségvetési rendeletében meghatározottak szerint támogat.

(12) A támogatás összegéről, a meghatározott célról külön megállapodás készül. A megállapodást az Önkormányzat nevében a  Polgármester írja alá.
(13) Az önkormányzat által kulturális célú támogatásban részesültek kötelesek törvény és e rendelet előírásai és az  Önkormányzattal kötött támogatási megállapodás szerint tevékenykedni. A jogi előírások és a vállalt kötelezettséggel  megszegése a támogatások megvonásával, illetve az önkormányzattal kötött szerződés felmondásával járhat. A támogatott  köteles az elszámolást a tárgyévet követő január 15-ig megtenni.”

4. A támogatás 50 %-át 2014. május 30-ig, második részét 2014. augusztus 15-ig kell a szervezetnek átutalni.

5. A közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény (továbbiakban: Knyt.) 6. § (1)  bekezdés alapján:
„Nem indulhat pályázóként, és nem részesülhet támogatásban
a) aki a pályázati eljárásban döntés-előkészítőként közreműködő vagy döntéshozó,
b) a kizárt közjogi tisztségviselő,
c) az a)-b) pont alá tartozó személy közeli hozzátartozója,
d) az a)-c) pontban megjelölt személy tulajdonában álló gazdasági társaság,
e) olyan gazdasági társaság, alapítvány, egyesület, egyház vagy szakszervezet, illetve ezek önálló jogi személyiséggel  rendelkező olyan szervezeti egysége, amelyben az a)-c) pont alá tartozó személy vezető tisztségviselő, az alapítvány kezelő  szervének, szervezetének tagja, tisztségviselője, az egyesület, az egyház vagy a szakszervezet ügyintéző vagy képviseleti  szervének tagja,
f) az az egyesület, egyház vagy szakszervezet, illetve ezek önálló jogi személyiséggel rendelkező azon szervezeti egysége,
fa) amely a pályázat kiírását megelőző öt évben együttműködési megállapodást kötött vagy tartott fenn Magyarországon  bejegyzett párttal (a továbbiakban: párt),
fb) amely a pályázat kiírását megelőző öt évben párttal közös jelöltet állított országgyűlési, európai parlamenti vagy helyi  önkormányzati választáson,
g) akinek a részvételből való kizártságának tényét a 13 § alapján a honlapon közzétették.”

3

6. Knyt. 8. § alapján:

„(1) Ha a pályázó
a) a pályázati eljárásban döntés-előkészítőként közreműködő vagy döntést hozó szervnél munkavégzésre irányuló  jogviszonyban áll,
b) nem kizárt közjogi tisztségviselő,
c) az a)-b) pont alá tartozó személy közeli hozzátartozója,
d) az a)-c) pontban megjelölt személy tulajdonában álló gazdasági társaság,
e) olyan gazdasági társaság, alapítvány, egyesület, egyház vagy szakszervezet, amelyben az a)-c) pont alá tartozó személy  vezető tisztségviselő, az alapítvány kezelő szervének, szervezetének tagja, tisztségviselője vagy az egyesület ügyintéző vagy  képviseleti szervének tagja, köteles kezdeményezni e körülménynek a honlapon történő közzétételét a pályázat benyújtásával  egyidejűleg.”

„(2) Ha az érintettséget megalapozó körülmény a pályázat benyújtása után, de a támogatási döntés előtt következik be, a  pályázó köteles 8 munkanapon belül kezdeményezni e körülménynek a honlapon történő közzétételét.”

„(3) Ha a pályázó a közzétételt határidőben nem kezdeményezte, támogatásban nem részesülhet.”

7. Knyt. 14. § alapján:

„A pályázó a pályázati anyaghoz csatolva írásban nyilatkozik arról, hogy nem esik a 6. §-ban foglalt korlátozás alá. A  nyilatkozat csatolása nélkül a pályázat érvénytelen. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell az alábbiakat:

a) a természetes személy pályázó neve, lakcíme, születési ideje és helye,
b) a pályázó gazdasági társaság, cégneve, székhelye, cégjegyzékszáma, adószáma, képviselőjének neve,
c) a pályázó egyéb szervezet neve, székhelye, képviselőjének neve, nyilvántartásba vételi okiratának száma, a nyilvántartásba  vevő szerv megnevezése,
d) az e törvény szerinti érintettség, összeférhetetlenség ténye vagy ezek hiánya,
e) az érintettség, összeférhetetlenség alapjául szolgáló körülmények leírása,
f) nyilatkozat arról, hogy a pályázó e törvény rendelkezéseinek eleget tett érintettségével kapcsolatban, illetve  összeférhetetlensége megszüntetése érdekében.”

8. Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi  CLXXV. törvény alapján:
30. § (1) A civil szervezet köteles a jóváhagyásra jogosult testület által elfogadott beszámolóját, valamint közhasznúsági  mellékletét - kötelező könyvvizsgálat esetén a könyvvizsgálói záradékot vagy a záradék megadásának elutasítását is  tartalmazó független könyvvizsgálói jelentéssel együtt - az adott üzleti év mérlegfordulónapját követő ötödik hónap utolsó  napjáig letétbe helyezni és közzétenni, kötelező könyvvizsgálat esetén ugyanolyan formában és tartalommal, mint amelynek  alapján a könyvvizsgáló a beszámolót felülvizsgálta.

75. § (1) 2012. január 1. napját követően csak olyan civil szervezet kaphat költségvetési támogatást - ide nem értve az 54. §  szerinti támogatásokat -, amely a 30. § szerint letétbe helyezte beszámolóját.

9. Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény alapján:
48. § (1) Költségvetési támogatás támogatási igény alapján nyújtható. A támogatási igény formája: pályázat vagy kérelem.  Pályázatot pályázati kiírás alapján lehet benyújtani. A támogatási igényről jogszabályban, ennek hiányában a kezelő szerv belső  szabályzatában megjelölt személy, testület dönt.

4
(2) A támogatási igény elbírálása és elfogadása (a továbbiakban együtt: támogatási döntés) esetén a kötelezettségvállalási  jogkört gyakorló személy (a továbbiakban: támogató) a költségvetési támogatásról közigazgatási hatósági határozatot hoz  vagy támogatói okiratot ad ki (a továbbiakban együtt: támogatói okirat), hatósági szerződést vagy támogatási szerződést (a  továbbiakban együtt: támogatási szerződés) köt.

(3) A nem hatósági szerződésként kötött támogatási szerződés kötelező tartalmi elemeit miniszteri rendelet is  meghatározhatja. Ha a költségvetési támogatás biztosítására fejezetek közötti előirányzat-átcsoportosítással kerül sor, a  támogatási szerződésre a 33. § (8) bekezdése szerinti megállapodás kormányrendeletben meghatározott tartalmi és formai  követelményeit is alkalmazni kell.

49. § A fejezetet irányító szerv a költségvetési támogatásokkal kapcsolatos feladatok ellátásával lebonyolító szervet is  megbízhat, ha azt jogszabály lehetővé teszi.

50. § (1) Költségvetési támogatás abban az esetben biztosítható, ha a támogatási igény benyújtója
a) megfelel a rendezett munkaügyi kapcsolatok követelményeinek,
b) a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló törvényben foglalt közzétételi  kötelezettségének eleget tett, és
c) jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező más szervezet esetén átlátható szervezetnek minősül.

(2)

(3) Az agrártámogatások kivételével a költségvetési támogatási igény benyújtásának feltételéül előírható, hogy a benyújtónak  ne legyen esedékessé vált és még meg nem fizetett adótartozása - ide nem értve a helyi adókat -, valamint járulék-, illeték-  vagy vámtartozása (a továbbiakban együtt: köztartozás).

(4) Jogszabály az (1)-(3) bekezdésben meghatározottakon kívül további kizáró okokat is megállapíthat.

(5) A visszafizetési kötelezettséggel nyújtott költségvetési támogatás visszafizetésének biztosítása, valamint a költségvetési  támogatás visszavonása, a támogatási szerződés felmondása, vagy az attól történő elállás esetén visszafizetendő  költségvetési támogatás visszakövetelése céljából - a Kormány rendeletében foglalt kivételekkel - a támogatói okiratban,  támogatási szerződésben megfelelő biztosítékot kell kikötni.

(6) Ha a költségvetési támogatás részben vagy egészben az Európai Unió valamely közvetlenül alkalmazandó jogi aktusában  meghatározott feltételek szerint kerül nyújtásra, a költségvetési támogatás az (1)-(5) bekezdéstől eltérően akkor biztosítható,  ha a támogatási igény benyújtója megfelel az uniós jogi aktusban foglalt feltételeknek. Jogszabály további feltételeket csak  abban az esetben állapíthat meg, ha azt az uniós jogi aktus lehetővé teszi.

54. § A kedvezményezett köteles a költségvetési támogatások lebonyolításában részt vevő és a költségvetési támogatást  ellenőrző szervezetekkel együttműködni, az ellenőrzést végző szerv képviselőit ellenőrzési munkájukban a megfelelő  dokumentumok, számlák, a megvalósítást igazoló okmányok, bizonylatok rendelkezésre bocsátásával, valamint a fizikai  teljesítés vizsgálatában a helyszínen is segíteni. Ha a kedvezményezett az ellenőrzés során felróható magatartásával az  ellenőrző szerv munkáját ellehetetleníti, a támogató a támogatói okiratot visszavonhatja, a támogatási szerződéstől elállhat. A  támogatói okirat visszavonása, a támogatási szerződéstől való elállás esetén a kedvezményezett az addig igénybe vett  költségvetési támogatást köteles visszafizetni.

10. A támogatás összegéről, a meghatározott célról külön megállapodás készül. A megállapodást az Önkormányzat nevében a  polgármester írja alá.

5

11. A támogatott köteles az elszámolást a tárgyévet követő január 15-ig megtenni.


Abony, 2014. március
Abony Város Önkormányzata


Kapcsolódó dokumentumok:

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap
Határozat
Tájékoztató
Mellékelt
2014 április 01 kedd - 09:46:47     Pályázati információk      Hozzászólás0

A 84/2014. (III.27.) számú Képviselő-testületi határozat 1. számú melléklete


PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Sport tevékenységet végző sportszervezetek 2014. évi önkormányzati támogatására Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a sporttevékenységet végző sportszervezetek támogatására.

Abony város közigazgatási területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező, legalább 1 éve működő, hivatalosan bejegyzett, és Abony városában tevékenységet végző, jogi személyiséggel rendelkező sport célú tevékenységet végző sportszervezetek (sportegyesületek, sport célú civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, nonprofit szervezetek stb.) részére. A támogatás a sport célú tevékenységet végző sportszervezetek működési, fenntartási és fejlesztési kiadásaira, programok, rendezvények  szervezésére, pályázati önrész biztosítására igényelhető. A pályázat célja a városban működő sportegyesületek, sportcélú civil  szervezetek alapítványok támogatása.

Az igénylés csak pályázati adatlapon nyújtható be 2 példányban zárt borítékban, Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület  Pénzügyi Bizottságának címezve. A zárt borítékra kérjük ráírni „sportszerveztek támogatása”. A pályázati adatlap átvehető az  Abonyi Polgármesteri Hivatal Titkárságán, vagy letölthető Abony város honlapjáról (www.abony.hu).

A pályázatok benyújtásának határideje:
Abony Város honlapján való megjelenést (2014. április 1.) követő 15. nap: 2014. április 16. szerda 16:00. óráig
Hiánypótlásra a pályázati határidő lejártát követő 3 munkanapon belül van lehetőség.
A pályázat leadásának helye: Polgármesteri Hivatal Titkárság
A pályázat elbírálásáról a Képviselő-testület által átruházott hatáskörben eljáró Pénzügyi Bizottság dönt. Az adatlap kitöltése nélkül, hiányosan, vagy határidő után benyújtott, valamint pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatokat a Képviselő-testület  által átruházott hatáskörben eljáró Pénzügyi Bizottság érdemi vizsgálat nélkül elutasítja. A pályázó szervezet az elnyert összeget csak a támogatott tevékenységre fordíthatja. A pályázat benyújtásakor a meglévő saját tagszervezetein kívül más  szervezetnek tovább nem adhatja. A pályázó az elnyert összeg felhasználásáról 2015. január 15-ig köteles elszámolni.
A pályázatok elbírálásának határideje a benyújtási határidő lejártát követő 15. nap. A pályázatok elbírálása után a pályázó értesítést kap, az eredményes pályázókkal az Önkormányzat támogatási megállapodást köt.

Abony, 2014. március 14.

Abony Város Önkormányzatának képviseletében:
Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester


Kapcsolódo dokumentumok:

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap
Határozat
Tájékoztató
Mellékelt
Oldal:  1 2 3 ... 114 115 116
Hírkategóriák
 Sport
Abonyról

Abonyi Fúvószenekari Egyesület

Első kézből
Új Magyarország
Gazdasági program
Abony lenndületbe jön
 
 
 
Természetjárók Köre
Nosztalgiakórus
Magán Zoo

Környező települések
Cegléd Újszilvás
Újszász Szolnok
Kőröstetétlen Törtel
Intézmények