Abony Város
Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. sz. fűútvonalon, Cegléd és Szolnok között - található ez a természeti kincsekben, látnivalókban és programokban gazdag település. Reméljük, megtetszik Önnek Országunk eme kicsiny kis szeglete és kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek bennünket, és az itt kínált lehetőségek kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak mai felgyorsult világunkban. Kellemes olvasgatást, böngészést kívánunk turisztikai oldalainkon.
Városháza
A Polgármseteri Hivatal épülete 1904-ben épült, Jablonszky Ferenc tervei alapján. Az egyemeletes, eklektikus középület földszinti része megépítését követően hosszú ideig üzleteknek adott helyet, közhivatal csak az emeleti részen működött. A közintézményt a felszabadulás előtt Városházának nevezték (pincéjében akkor börtön volt), 1990-ig Tanácsházaként működött, majd a rendszerváltást követően ismét visszanyerte a Városháza elnevezést.
Városi Termálfürdő
A családias környezetben elhelyezkedő családias kialakítású strand nem csak a helyi lakosság, hanem a környező településekről és messze földről érkező vendégek kedvelt pihenőhelye is. A létesítmény kicsi, de rendkívül hangulatos. Kis- és nagymedence, gyógymedence várja a sportolni, megmártózni, pihenni vágyókat. A Strandfürdő területén elhelyezkedő műemléknek nyilvánított patinás kúriában Egészségmegőrző központ kapott helyet. Súlyfürdő, szauna, fizikoterápiás kezelési lehetőség, gyógymasszázs, pezsgő- és ülőfürdő, gyógymedencék kínálják a gyógyulás és felfrissülés páratlan élményét.
Közösségi Ház
Abony Város Önkormányzata támogatást nyert a Lehetőségeink Fő Tere - Abony Város integrált településközpont fejlesztése című KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0011 azonosító számú pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázat részeként épül meg Abony Város Közösségi Háza- Komplex kulturális, oktatási, művészeti központja és ezzel egyidejűleg az új Zeneiskola, amely az Önkormányzat önerős vállalkozása.
Kinizsi Városkapu
Kinizsi Magyar Balázsnak - Mátyás hadvezérének vezértársa volt, akit 1472. május 20-án Budán kelt és Báthory István országbíró előtt kötött megállapodásában Magyar Balázs fiává fogadott. Mivel Weseni (Vezsenyi) László királyi főlovászmester fiú - gyermek nélkül halt meg, így birtokai Vásonkővára, Vázsony és a Külső-Szolnok megyei Abony, Paládics, Tószeg, Bög, Kécske, Kürt, Tas stb. faluk az 1473. január 8-án kiállított szabadalmi adománylevél alapján Magyar Balázs tulajdonába kerültek. Leánya Benigna Kinizsi Pál felesége lett, aki felesége jogán birtokolta a területet. Az egykori Kinizsi hagyományokat ápolva, fenntartva épült meg a Kinizsi Városkapu.
2017 július 14 péntek - 08:36:56     közbiztonsági hírek      Hozzászólás0

kisbusz_traktorral_utkozott_abony_abony.hu_2017.jpgEgy kisbusz és egy traktor karambolozott a 40-es és a 4-es főút találkozásánál, Abony térségében 2017. július 13-án, az esti órákban.

A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotó: PMKI Cegléd HTP2017 július 14 péntek - 08:02:07     Önkormányzati hírek      Hozzászólás0

viragos_abonyert_palyazat_abony_abony.hu_2017.jpg2017. július 21-ig nyújthatnak be pályázatot az abonyi lakosok a "Virágos Abonyért" pályázati felhívásra.

A pályázatra három kategóriában lehet nevezni: kertes ház (családi ház), utca és balkon kategóriákban

A díjazottak 1 évig kommunális adómentességben részesülnek, valamint a kertes ház kategória nyertese 10.000.- Ft pénzjutalomban is részesül.

Pályázni adatlap benyújtásával lehet, melyet az Abonyi Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztályán lehet átvenni ügyfélfogadási időben, ingyenesen, vagy letölthető honlapunkról.
 
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. július 21. 12:00 óráig

A Címet a Képviselő-testület évente egy alkalommal (az adott év) augusztus 31. napjáig adományozza.  Az ajánlatokat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a pályázati határidő lejártát követő első testületi ülésen bírálja el. A pályázat benyújtásának módjára vonatkozó pontos információkat a pályázati kiírás tartalmazza. Bővebb felvilágosítás az ajánlat benyújtásának helyén vagy az 53/360-135 (145) mellék telefonszámon kapható.
 
A pályázati kiírás és adatlap átvételének, valamint az ajánlat benyújtásának helye:
Abony Város Polgármesteri Hivatal
Településfejlesztési Osztály
Abony, Kossuth tér 1. I. emelet 105. sz. szoba 

Abony Város Önkormányzata

Szerző: Darányi Erika

Letölthető dokumentumok:
 
Kapcsolódó hírek:


2016. szeptember 29-én örömteli eseménnyel kezdődött meg a soros Képviselő-testületi ülés, ahol a napirendi pontok megtárgyalása előtt ünnepélyes keretek között átadták a „Virágos Abonyért” címeket. Olvasd tovább -->
2017 július 13 csütörtök - 09:56:17     Hivatali hírek      Hozzászólás0

egyenlo_banasmod_hatosag_megyei_referens_augusztusi_ugyfelfogadas_abony.hu_2017.jpg
Nagyításért kattintson a képre!
2017 július 12 szerda - 11:24:35     Hivatali hírek      Hozzászólás0

abonyi_polgarmesteri_hivatal_penztar_nyitvatartasi_rend_valtozas_abony_abony.hu_2017.jpg
Nagyításért kattintson a képre!
2017 július 12 szerda - 11:05:10     közbiztonsági hírek      Hozzászólás0

kabitoszer_pszioaktiv_szerrel_valo_visszaeles_abony_abony.hu_2017.jpgA kecskeméti rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogta a két abonyi gyanúsítottat. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói a készenléti rendőrök és a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak közreműködésével egyszerre két abonyi helyszínen tartottak házkutatást 2017. július 11-én kora reggel.
 
A 33 éves K. Gábor és a 32 éves K. János otthonában összesen bruttó 154,7 gramm kábítószergyanús fehér port, ismeretlen eredetű színtelen anyagot, valamint több százezer forint készpénzt és több mobiltelefont foglaltak le a rendőrök.

A két elfogott férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016 augusztusától kábítószert és új pszichoaktív anyagot terjesztettek. A bűnszövetségben folytatott tevékenység többi tagját – 9 főt – már 2017 januárjában eljárás alá vonta a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Mindkét férfit őrizetbe vették a nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 

A videó a képre kattintva tekinthető meg.

Forrás: police.hu

2017 július 11 kedd - 07:40:16     Hivatali hírek      Hozzászólás0

cegledi_toldy_ferenc_korhaz_abony.hu_2017.jpgMár ebben az évben 40 milliárd forintot fordítanak a közép-magyarországi régió egészségügyi hálózatának rekonstrukciójára, ami a következő években a kormány további döntései nyomán 700 milliárdra is bővülhet - mondta Cserháti Pétert, az Egészséges Budapest Program miniszteri biztosa az MTI-nek.

A régióban – amit jelenleg még Pest megye és a főváros alkot – négymillió ember ellátásáról gondoskodik az egészségügyi hálózat, ennek 24 intézménye újul meg a következő években. A 10 évre tervezett program idei, 40 milliárdos részéről 21,2 milliárdot fordítanak eszközbeszerzésre, orvostechnikai fejlesztésekre. A 40 milliárd másik felét a beruházások megkezdéséhez szükséges tervezésekre, közbeszerzési, engedélyezési eljárásokra fordítják. Miután javarészt 300 milliós összeghatár feletti projektekről van szó, uniós közbeszerzéseket is ki kell majd írni - fűzte hozzá a szakember.

AZ EGÉSZSÉGES BUDAPEST PROGRAM 2017. ÉVI FEJLESZTÉSEI (PEST MEGYE)

KÓRHÁZ NEVE ORVOSTECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS (2017. évi kötelezettségvállalás)
 Forrásigény (Ft)Szakmai tartalomForrásigény (Ft)Szakmai tartalom
Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa1 248 000 000Orvosi műszer ellátottság javítása. Informatikai fejlesztések.718 000 000Konyhafelújítás, a járóbeteg rendelőépület tervezése, a meglévő épületek komfortosítása.
Toldy Ferenc Kórház, Cegléd460 000 000Központi sterilizáló gép beszerzése, egyén orvosi műszerek beszerzése, informatikai fejlesztések.646 000 000A jelenlegi épület bővítése, meglévő részleg felújítása, egy új tömb kialakítása, a hotelépület teljes rekonstrukciója. Pavilonok teljes körű felújítása, a konyha és a mosoda építészeti és technológiai felújítása, közműhálózati felújítások.
Jávorszky Ödön Kórház, Vác200 000 000Orvosi műszer ellátottság javítása. Informatikai fejlesztések.399 000 000Új járóbeteg épület tervezése, új járóbeteg épület, illetve a meglévő épületek hőszigetelése, árnyékolása, légtechnikai rendszerek cseréje, átfogó fűtéskorszerűsítés.
Tüdőgyógyintézet, Törökbálint420 000 000Orvosi műszer ellátottság javítása. Informatikai fejlesztések.50 000 000Járóbeteg épülethez kapcsolódó parkoló-belső úthálózat kiépítése. A Kastély épület és Élelmezési épület homlokzati és belső felújítása, komfortosítása, valamint klímarendszer kiépítése és cseréje, rehabilitációs park kialakítása.
Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház, Visegrád  200 000 000Orvosi műszer ellátottság javítása.141 000 000Új diagnosztikai épületszárny megépítése, a régi épületrészben a konyha felújítása.
Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet200 000 000Orvosi műszer ellátottság javítása, az ápolást és rehabilitációt szolgáló eszközpark megújítása. Informatikai fejlesztések.50 000 000A két telephely épületének megújítása, klimatizálása.


A kormány várhatóan júliusban ismét foglalkozik a kérdéssel, majd ősszel újabb kormányhatározatban véglegesítik a projekteket, melyekkel a kórházi és járóbeteg-ellátás régiós uniós források híján elmaradt fejlesztését pótolják. Az ellátó rendszer fejlesztése mellett humánerőforrás programot is terveznek, illetve az egészségügyi oktatás és kutatás területén is fejlesztések várhatók, például a Semmelweis Egyetem a betegellátás fejlesztésével együtt mintegy 90 milliárd forintos keretből szeretné ilyen tevékenységének infrastruktúráját megújítani - mondta a miniszteri biztos.

MTI
Fotó: pestmegye.hu


2017 július 10 hétfő - 17:26:01     Hivatali hírek      Hozzászólás0

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy ezen a héten (2017. július 10-16. között) a Rozsnyai Patika az ügyeletes gyógyszertár.
 
Ügyeleti feladatait hétköznapokon 18.00-22.00-ig, szombaton 12.00-22.00-ig, vasárnap 08.00-22.00-ig látja el.
 
 
 
 
 
2017 július 10 hétfő - 15:41:30     Önkormányzati hírek      Hozzászólás0

satorne_toth_melinda_pingvines_ovoda_es_bolcsode_abony_abony.hu_2017.jpgIsmét Sátorné Tóth Melindának szavazott bizalmat a Képviselő-testület, amikor egyhangú szavazattal a jelenlegi intézményvezetőt bízta meg további 5 évre a Pingvines Óvoda és Bölcsőde vezetői feladataival.

A pályázat kiírására azért volt szükség, mert az óvoda- és bölcsőde vezetőjének korábbi megbízása 2017. július 31-én lejárt. A jelenlegi intézményvezető ismét érvényesen pályázta meg az állást. Miután a nevelőtestület és a városvezetés is elégedett munkájával, ezúttal már harmadik alkalommal nevezte ki a Képviselő-testület a Pingvines Óvoda és Bölcsőde élére.

A vezetői megbízás 5 évre szól, 2017. augusztus 01. napjától 2022. július 31. napjáig.

Abony Város Önkormányzata nevében gratulálunk az igazgatói megbízáshoz, és további színvonalas munkát kívánunk Sátorné Tóth Melindának és az intézmény dolgozóinak.   

Szerző és Abony.hu fotó: Darányi Erika

Kapcsolódó hírek:


2017 július 10 hétfő - 12:51:04     Önkormányzati hírek      Hozzászólás0

Fájdalommal értesítjük a lakosságot, hogy Szökrön László önkormányzati képviselő 72 éves korában elhunyt.
 
Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. július 14-én, pénteken 15 órakor lesz az abonyi római katolikus nagytemetőben.
 
A család kérése, hogy a gyászolók koszorúk helyett egy szál virággal emlékezzenek elhunyt szerettükre.
 
Emlékét megőrizzük:
 
Abony Város Önkormányzata
 
 
 
2017 július 09 vasárnap - 06:13:06     közbiztonsági hírek      Hozzászólás0

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési területe a vagyon elleni bűncselekmények, kiemelten a lakásbetörések visszaszorítás érdekében programsorozatot indít 2017. év július hónapban hetente egy alkalommal, csütörtöki napokon 09:00 órától 12:00 óráig Cegléd város különböző helyszínein.

A program célja: A lakosság tájékoztatása, figyelemfelhívása a lakásbetörések megelőzése illetve a vagyonvédelem kapcsán! Hasznos tanácsokkal, tájékoztató anyaggal valamint biztonság technikai eszközök bemutatásával készülnek a szakemberek. 

A kitelepülés ideje alatt ingyenes rendőrségi kerékpár regisztrációval a lopás deliktumok megelőzése a cél! 

A kitelepülés helyszínei:                                                              Időpontok:
Cegléd, Szabadság tér                                                                  2017. július 06.
Cegléd, Szent Imre herceg u. 17.                                                2017. július 13.
szám előtti park rész
Cegléd, Gubody park területén                                                    2017. július 20.
Cegléd külterülete                                                                        2017. július 27.

Fotó: ezermester.hu

2017 július 08 szombat - 16:15:51     Hivatali hírek      Hozzászólás0

tarnai_richard_pest_megyei_kormanyhivatal_abony_abony.hu_2017.jpgA gazdák Pest megyében is határidőre jutottak hozzá elnyert támogatásaikhoz az elmúlt napokban - hangsúlyozta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a 2016-os egységes kérelem kifizetéséről, és az idei benyújtásáról szóló, a pest Vármegyeházán tartott sajtótájékoztatón, július 3-án. Az eseményen részt vett Velkei József, a Pest Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának vezetője is.  

Tarnai Richárd a sajtótájékoztató elején elmondta, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 2016. december 31-i megszűnése után az uniós és hazai agrár- és vidékfejlesztési támogatások kifizetésének feladatát a Magyar Államkincstár vette át, azonban a megyei kormányhivatalok működtetik tovább az ügyfélszolgálatokat, és folytatják le a helyszíni ellenőrzéseket. Pest megyében ezt a munkát az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály végzi. 

A Magyar Államkincstár a 2016. évi egységes kérelmekben igényelt támogatásokra 2017-ben eddig 151,5 milliárd forintot utalványozott, így a 2016. évi előleg- és részfizetésekkel együtt 2017. június 27. napján országosan 411,4 milliárd forint kifizetésénél tartunk az egységes kérelemhez kapcsolódó támogatások esetén. Ez az összeg az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest 38,6 milliárd forint többletet jelent.
 
A 2017. évben összesen (az EK idei évre eső kifizetései mellett az összes EMGA, EMVA, nemzeti jogcímet idevéve) 197,21 milliárd forint kifizetése történt meg 2017. június 27-ig.
 
A kormánymegbízott a főváros és Pest megye illetékességi területéhez tartozó ügyfelek kapcsán megemlítette, hogy 12.793 egységes kérelem alapján összesen közel 30 milliárd forintnyi támogatás került kiutalásra.
 
A május végén június közepére előrehozott határidő tartása érdekében mind a Kincstárnál, mind a Pest Megyei Kormányhivatal érintett főosztályán átszervezésre kerültek az ügyintézésre, a kifizetések indítására vonatkozó tevékenységek. A Magyar Államkincstár és a kormányhivatalok jelentős túlmunkával mindent megtettek a kérelmek ügyintézésének lezárása és a kifizetéseket illetően a módosított határidő betartása érdekében. 
 
Ennek eredményeként a Pest Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály kezelésébe tartozó területalapú támogatás iránti kérelmek ügyintézését a megadott június 15-i határidőig sikeresen elvégeztük. Csak azon kérelmek nem kerültek lezárásra, melyek esetében olyan ügyintézést akadályozó hibák álltak fenn, melyek megoldása nem a Főosztály, hanem a Kincstár, illetve más megyék hatáskörébe tartozik.  
 
Tarnai Richárd beszámolt arról is, hogy az akadályozó körülmények folyamatosan hárulnak el, ennek köszönhetően a lezáratlan területalapú támogatás iránti kérelmek száma 2017. június 30-án 23 db volt, mely folyamatosan csökkeni fog a továbbiakban is.
 
A főbb jogcímeket illetően (SAPS és zöldítés) a kérelmek ügyintézésének lezárása, illetve a végfizetések meghatározása, generálása országos szinten 2017. június közepére 98% feletti, június 27-re 99%-os volt a benyújtott kérelmek teljes volumenéhez viszonyítva, és ennek megfelelő mértékű a megyei feldolgozottság is.
 
Az adatokból látható, hogy a kifizetések az egységes kérelem tekintetében a főbb területalapú jogcímeket illetően június közepére gyakorlatilag teljesültek, ez megközelítőleg 99%-os kifizetési arányt jelent.
 
A 2016. évi egységes kérelemről elmondható, hogy 36 jogcímben lehetett kérelmet benyújtani ennek keretében, minden jogcím vonatkozásában az ügyintézés és a kifizetések a hazai és az uniós előírásoknak megfelelően határidőben megtörténnek, illetve számos esetben, így a két legnagyobb területalapú jogcím (SAPS és zöldítés) esetében két héttel a jogszabályban előírt végső határidő előtt megtörténtek.
 
Azok a kérelmek, amelyek még nem kerültek lezárásra, jellemzően birtokvitával, hagyatéki eljárással, bírósági eljárással vagy egyéb, az ellenőrzések által még tisztázandó kérdéssel érintettek.
 
A kormánymegbízott az elbírált kérelmek számát és a főbb jogcímeken a szakterület által jóváhagyott összegeket tekintve a 2017. június 15-i, illetve június 27-i adatokat ismertette:
 
„Pest megye tekintetében a terület alapú támogatásra (SAPS) beadott kérelmek száma 10121, amelyre több mint 14,5 milliárd forintot fizettek ki. A Zöldítésre benyújtott 10085 darab egységes kérelemre több mint 8 milliárd forint került kifizetésre. A Vidékfejlesztési Program Agrár-Környezetgazdálkodási Intézkedés (VP-AKG) esetében a 511 jóváhagyott kérelemre közel 2 milliárd forintot fizettek ki. A Vidékfejlesztési Program Ökológiai gazdálkodás támogatása (VP-ÖKO) esetében a 146 beadott kérelemre pedig közel 384 millió forint került kifizetésre. A sajtótájékoztató résztvevői megköszönték a gazdák együttműködését is az előzetes ellenőrzésekben való magas arányú részvételében. Mint megfogalmazták: a közös, együttműködő munka eredménye lehet az idei évben beadott kérelmek gyors ügyintézése, ami természetesen a kifizetésekre is pozitív hatással lehet”.
 
A 2017. évi egységes kérelmek beadásával kapcsolatban Tarnai Richárd a következőket mondta: „2017. április 7-én megnyílt az egységes kérelem benyújtó felülete. A 2017. évi egységes kérelem keretében a korábbi 36 jogcím helyett immár 41 jogcímre, intézkedésre lehet kérelmet benyújtani, vagy adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni. A szankciómentes benyújtás 2017. május 15-én lezárult.
 
2017. május 15-ig országosan 172 401 kérelmet nyújtottak be az igénylők a szankciómentes időszakban, 2017. június 9-ével bezárólag összesen 176 323 kérelem került benyújtásra. A szankciós időszakban beérkezett kérelmek száma megközelítette a négyezret.
 
Pest megyében a benyújtott kérelmek száma 2017. június 19-i adatok alapján 13.386 db volt, mely a 2016-os referencia kérelemszámhoz viszonyítva több mint 2 %-os emelkedést jelent.
 
Az ügyfelek országosan 2017. júniusi 9-ig – a korábbi évekhez hasonlóan – megközelítőleg 5 millió hektárra nyújtottak be igénylést. 
 
Pest megyét illetően a kérelmekkel érintett terület nagysága szintén a 2017. június 19-i adatok alapján több mint 377 hektár, mely a 2016-os referencia igényelt területhez viszonyítva közel 1 %- os növekedést jelent.
 
Látható tehát, hogy a benyújtott kérelmek kapcsán mind a darabszám, mind az igényelt terület nagysága növekedett a 2016-os referenciaértékhez képest”- zárta szavait Tarnai Rihárd kormánymegbízott.
 
2017 július 07 péntek - 17:01:18     Sporthírek      Hozzászólás0

gelbert_kupa_gelbert_eco_fc_abony_abony.hu_2017.jpgVasárnap rendezték meg a városi füves pályán a III. Gelbert kupát. A Kupa szervezője a 2017 januárjától egyesületként működő (Skultéti László-Molnár Károly-Szabó Krisztián vezette) GELBERT ECO FC SE volt.

A rendezvényre a helyet az Abonyi KID FC biztosította, a nagypályán 3 db kézilabda méretű pálya került felfestésre. A körülmények és az időjárás adott volt egy jó színvonalú rendezvény lebonyolítására. A kupára 15 csapat regisztrált előzetesen, de sajnos két csapat végül nem tudott részt venni. A verseny 13 csapattal, 3 csoportban (5-4-4 csapat), 3 bíró vezetésével kezdődött.

Még több fotó a képre kattintva!

A résztvevő csapatok: Gelbert ECO FC I. (Abony), Rendőrőrs (Abony), Imperiál II (Abony), Téba-Beton (Szolnok), Örkényi Brazilok (Örkény), SZPCDSE (Ceglédbercel), Spártaiak (Szolnok), Sevilla-Sekanal (Abony), Imperiál I (Abony), Abonyi Két Torony (Abony), Gelbert ECO FC II (Abony), Körösi Fc (Kőrös), Pintér és Társa (Abony).

A csoportokból az első jutott tovább és a negyedik továbbjutó a legjobb második csapat volt. A továbbjutók: Imperiál II, Gelbert ECO FC I, Rendőr Őrs és a Téba-Beton.

A helyosztók lejátszására délután került sor. Az első mérkőzésen a Rendőr Őrs csapata mérkőzött az Imperiál II csapatával. Nagyon szoros mérkőzésen a Rendőr Őrs csapata nyert 2-1-re. A másik mérkőzésen a döntőbe jutásért a Gelbert ECO FC I csapata mérkőzött a Téba-Beton csapatával. A mérkőzést a GelbertECoFc I. nyerte 3-0-ra. 

A bronzmérkőzésen az előbbi két vesztes küzdött meg egymással. A Téba-Beton csapata már 4-0-ra is vezetett, de az Imperiál II csapata a mérkőzést 5-5-ös döntetlenre hozta ki. A büntetőkkel a mérkőzést az Imperiál II. csapata nyerte meg, ezzel megszerezve a bronzérmet.

A döntőben a GelbertECo FC I csapata a Rendőr Őrs csapatával vívott nagyon kemény, szoros és küzdelmes mérkőzést. Az első helyet 2-1 végeredménnyel a GelbertEcoFc I. csapata szerezte meg! 

A torna végeredménye: GelbertEcoFc I, Rendőr Őrs, Imperiál II.
A torna legjobb játékosa: Szabó Martin (Rendőr Őrs)
A torna gólkirálya: Kállai István (Imperiál II) - 13 gól
A torna legjobb kapusa: Szabó Bence (GelbertEcoFc I.)

A kupa közben több csapat is főzött és együtt ünnepelt, kikapcsolódott a barátokkal, ismerősökkel. Juniális jelleggel zajlott a vasárnap. 

Összességében elmondható, hogy a tavaszi idény lezárásaként egy színvonalas, sok-sok jó mérkőzést tartalmazó torna került megszervezésre. A környékbeli csapatok száma már jelzi, hogy valami elkezdődött Abonyban, a kispályás labdarúgás újjáéledt. Reméljük, lesz folytatás és még számos hasonló rendezvényről tudunk beszámolni.

Gelbert ECO FC SE

Oldal:  1 2 3 ... 322 323 324
Hírkategóriák