Abony Város
Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. sz. fűútvonalon, Cegléd és Szolnok között - található ez a természeti kincsekben, látnivalókban és programokban gazdag település. Reméljük, megtetszik Önnek Országunk eme kicsiny kis szeglete és kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek bennünket, és az itt kínált lehetőségek kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak mai felgyorsult világunkban. Kellemes olvasgatást, böngészést kívánunk turisztikai oldalainkon.
Városháza
A Polgármseteri Hivatal épülete 1904-ben épült, Jablonszky Ferenc tervei alapján. Az egyemeletes, eklektikus középület földszinti része megépítését követően hosszú ideig üzleteknek adott helyet, közhivatal csak az emeleti részen működött. A közintézményt a felszabadulás előtt Városházának nevezték (pincéjében akkor börtön volt), 1990-ig Tanácsházaként működött, majd a rendszerváltást követően ismét visszanyerte a Városháza elnevezést.
Városi Termálfürdő
A családias környezetben elhelyezkedő családias kialakítású strand nem csak a helyi lakosság, hanem a környező településekről és messze földről érkező vendégek kedvelt pihenőhelye is. A létesítmény kicsi, de rendkívül hangulatos. Kis- és nagymedence, gyógymedence várja a sportolni, megmártózni, pihenni vágyókat. A Strandfürdő területén elhelyezkedő műemléknek nyilvánított patinás kúriában Egészségmegőrző központ kapott helyet. Súlyfürdő, szauna, fizikoterápiás kezelési lehetőség, gyógymasszázs, pezsgő- és ülőfürdő, gyógymedencék kínálják a gyógyulás és felfrissülés páratlan élményét.
Közösségi Ház
Abony Város Önkormányzata támogatást nyert a Lehetőségeink Fő Tere - Abony Város integrált településközpont fejlesztése című KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0011 azonosító számú pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázat részeként épül meg Abony Város Közösségi Háza- Komplex kulturális, oktatási, művészeti központja és ezzel egyidejűleg az új Zeneiskola, amely az Önkormányzat önerős vállalkozása.
Kinizsi Városkapu
Kinizsi Magyar Balázsnak - Mátyás hadvezérének vezértársa volt, akit 1472. május 20-án Budán kelt és Báthory István országbíró előtt kötött megállapodásában Magyar Balázs fiává fogadott. Mivel Weseni (Vezsenyi) László királyi főlovászmester fiú - gyermek nélkül halt meg, így birtokai Vásonkővára, Vázsony és a Külső-Szolnok megyei Abony, Paládics, Tószeg, Bög, Kécske, Kürt, Tas stb. faluk az 1473. január 8-án kiállított szabadalmi adománylevél alapján Magyar Balázs tulajdonába kerültek. Leánya Benigna Kinizsi Pál felesége lett, aki felesége jogán birtokolta a területet. Az egykori Kinizsi hagyományokat ápolva, fenntartva épült meg a Kinizsi Városkapu.
2018 május 23 szerda - 13:31:23     Intézményi hírek      Hozzászólás0

Közeledik a tanév vége. Íme a helyi általános iskolák ballagásainak időpontjai:


Abonyi Montágh Imre Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskola: 2018. június 15. (péntek) 09:00 óra (egyben tanévzáró ünnepély)


Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola: 2018. június 16. (szombat) 09:00 óra


Somogyi Imre Általános Iskola: 2018. június 16. (szombat) 10:00 óra


Darányi Erika
Abony.hu fotó: Szilágyi Tamás
 
2018 május 23 szerda - 11:59:27     Városi rendezvények      Hozzászólás0

    
Nagyításért kattintson a plakátokra!
2018 május 23 szerda - 11:25:05     Intézményi hírek      Hozzászólás0


Nagyításért KLIKK a képre! Fotó: Fotocenter Stúdió
2018 május 23 szerda - 09:28:09     Sporthírek      Hozzászólás0

abonyi_kezilabda_club_felnott_ferfi_csapat_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg   Május 13-a sokaknak emlékezetes nap lesz. Ezen a napon rendezték a Pest Megyei Bajnokság elődöntő visszavágóját a Váci KSE II. otthonában.

   Nagy izgalmak előzték meg ezt a mérkőzést, hiszen hazai pályán 29:29-es döntetlent értünk el a Váccal szemben. Így a visszavágón kellett eldőlnie a Final24 részvételnek. Ehhez mérten a legnagyobb sportszerűség mellett igen feszült hangulat uralkodott a váci csarnokban. Mindkét csapat igyekezett a hibákat kizárni a játékból, de a tét mellett talán pont ez eredményezte az amatőr hibákat.  Ezért nem is a kézilabda szépségeit mutatták meg a csapatok, de így is egy igen csak kiélezett és izgalmas mérkőzést hozott a visszavágó.

   A mérkőzést jól kezdtük és negyed óra kiváló játékkal 4 gólos előnyre tettünk szert (2:6). Ezt nem hagyhatta szó nélkül a hazaiak mestere és időt is kért. Ezzel megtörte lendületünket és felrázta az övéit, hiszen a mérkőzést megfordították 8:6-ra. A második negyedórában hibáinkból is élve a Vác még tudott az előnyén növelni. Csapatunk időkérést követően megrázta magát és ki is egyenlített 12:12-re, melyre a Vác még 2 góllal tudott reagálni a félidőre. (14:12)

Nagyításért kattintson a képekre!

   A második játékrész elején igyekeztünk kiegyenlíteni, ami a 14. percre sikeredett (20:20). Ezt követően szinte felváltva estek a gólok. Három perccel a mérkőzés vége előtt két gólos előnye volt a hazai csapatnak, de szerencsénkre emberelőnybe kerültünk. Ezt maximálisan kihasználva ismét kiegyenlítettünk (30:30) és ezt megtartva, idegenben lőtt több góllal a döntőben tudhatjuk csapatunkat.

   A továbbjutást eredményezte, hogy voltak játékosok, akik védekezésben és voltak akik támadásban nyújtottak kiemelkedőt, mindemellett a legjobbkor voltak kapusbravúrok és a csapat többi tagja pedig mindig a legjobbkor tett hozzá a kispad buzdítása mellett. Így a csapatmunka eredményezte, hogy ha nem is győzelemmel, de egy remek küzdelemben múlta felül a Vác csapatát.
 
Játékosok: Benkucs Z., Bugyi M.(3), Gulyás Zs., Kóródi D.(6), Matócsi I., Mészáros L., Mészáros G.(1), Sipos M., Szűcs B.(3), Tárnyik F.(13), Urbán L.(2), Újhelyi T., Varga R.(2), Vígh J.
Kapusok: Medgyes G., Pál I.

Mérkőzés eredményének alakulása: 6.p 0:2; 12.p 2:4; 14.p. 2:6; 20.p. 8:6; 26.p. 12:8; 30.p. 14:12; 34.p. 16:13; 40.p. 19:17; 45.p. 20:20; 50.p. 24:24; 53.p. 26:27; 56.p. 29:27; 60.p. 30:30


Hátsó sor: Újhelyi Zoltán, Urbán László, Szűcs Balázs, Sipos Attila Mihály, Varga Róbert Roland, Gulyás Zsolt, Újhelyi Tamás, Mészáros Gábor.
Középső sor: Mádi Csaba (szakosztályvezető), Bárány József (elnök), Nagy Attila, Vígh János, Tárnyi Ferenc, Kóródi Dávid, Benkucs Zoltán, Matócsi István, Erdélyi László (edző).
Első sor: Pallér Péter, Medgyes Gábor. Hiányzók: Bugyi Máté, Gulyás Péter, Mészáros László, Nagy Krisztián, Pál István Zoltán.

   A döntőben azzal a Dunakeszivel játszunk, aki az Üllőn verekedte át magát egy 32:24-es hazai és 22:23-as idegenbeli győzelemmel. Az alapszakasz során csapatunk mindkét alkalommal megszerezte a 2 pontot ellenük. Azonban június 02-án egy mérkőzésen, 60 perc alatt dől el a feljutást érő bajnoki cím!

A döntőre indítunk szurkolói buszt, hogy minél többen megtöltsük Bugyi nemrégiben átadott sportcsarnokát és minél többen buzdítsuk csapatunkat! Gyertek velünk és szurkoljunk együtt!

Junior csapatunk Domonyban lépett pályára a döntőbe jutásért. A hazai mérkőzésen összeszedett 7 gólos (27:33) hátrányt nem volt egyszerű feladat ledolgozni, ami sajnos nem is sikerült. Mindent megtettek junior játékosaink, hogy ők is a döntő résztvevői legyenek, de ezúttal is a Domony csapata bizonyult jobbnak és 30:25-ös vereséget szenvedtünk. A junior döntő résztvevői ugyancsak a VS Dunakeszi csapata és a Domony KSE. 

Az abony.hu-nak beszámolt Mádi Csaba, az Abonyi Kézilabda Club Férfi Szakosztályának vezetője.

Fotó: Járdány Vanda


2018 május 23 szerda - 09:01:27     Városi rendezvények      Hozzászólás0
IX. Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra - 2018. június 01-02-03.

veteranjarmu_talalkozo_turaallomas_abonyban_abonyi_abony_abony.hu_2018.jpg   A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Veterán Autós- Motoros Klub immár 16. éve koordinálja vonzáskörzetében a veterán autós- motoros társadalom életét.

   Kiállításokat, találkozókat szerveznek, közösségi megmozdulásokon vesznek részt. Számtalan helyre hívják tagjaikat, hogy a gyönyörű, veterán-korú járműveikkel színesítsék, emeljék az adott program színvonalát. Legközelebbi saját rendezvényük a június első hétvégéjére tervezett, kilencedik Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra.

   A háromnapos találkozón résztvevő, Magyarország számos településéről 40-50 veterán járművel érkező túrázóknagy része a gyönyörű Bicskás Székely Fogadó és étteremvendégeként fogják ezt a júniusi hétvégét várhatóan felejthetetlen élményekkel gazdagodva eltölteni. Pénteken délután két órától érkeznek a résztvevők. Szabadprogram, majd a vendéglátók este hét órától cigányzenés vacsorával várják a túrázókat és a vendégeket. Este egy Holt-Tisza parti sétával, esetleg egy Szolnok városikiruccanással készülhetnek a másnapi Túrára.

Nagyításért KLIKK a plakátra!

   A veterán járművekkel szombaton reggel nyolc órakor indulnak percenként a Túra résztvevői.

- Első állomása Tiszajenői Motormúzeum, ahol Péli Tibor tulajdonos jóvoltából fél kilenctől várhatóan két órán keresztül lehet találkozni a játékos feladatokat teljesítő résztvevőkkel.

- A következő túraállomás a Kutyakaparó, valamikori betyárcsárda. A túrázók a Petőfi Sándor által is megénekelt helyszínen szintén számot adnak bizonyos, előre el nem árulható ismeretekről. Itt várhatóan fél tíz és fél tizenkettőközött tartózkodnak a veterán autósok, motorosok.

- A harmadik állomáshely Nagykőrösön a Cifrakert, ahol a gyönyörű környezetben természetismereti feladatokat kapnak a versenyben résztvevők. Fél tizenegy és fél egy között találkozhatnak az arra látogatók a túrázókkal és járműveikkel.

- A negyedik állomáshely a Bognár Gokart Pálya, ahol veterán járműveikkel ügyességi feladatot teljesítenek a versenyzők, várhatóan tizenegy és délután egy óra között.

- A következő állomáshely Csemő. Dr. Lakos Roland Polgármester Úr jóvoltából a túrázók megebédelnek, és amíg ebédjüket töltik, déltől kettőig, itt is meg lehet csodálni a szebbnél-szebb öreg autót és motort.

- Az ötödik túraállomás Cegléd, ahol Kármán Sándor vezetésével megtekintik a Dobmúzeumot, majd a Szabadság téren játékos feladatot kapnak a túrázók a ceglédi Tourinform segítőkész kollégáitól. Ezen a helyszínen egy és három óra között látható a túrázó csapat.

- A hatodik állomáshely Abony főtere. Itt is érdekes, látványos feladatot kell megoldaniuk a versenyzőknek. Kettő és négy óra között fognak a veterán járművek itt tartózkodni.

- Hetedik etap a szolnoki RepTár. A Repülőgép Múzeumban is értékes időtöltésben lesz részük a túrázóknak három és öt óra között éppúgy, mint az arra járó, veterán járművekre kíváncsi látogatóknak.

- Innen a Tiszai Hajósok terét ejtik útba fél négy és fél hat között, majd irány a szálláshely, a Bicskás Székely Fogadó, ahol este hét óráigkipihenhetik az út kellemes fáradalmait. Az esti, népi táncosokelőadásával színesített műsoros gálavacsora koronázza meg a szombati programot.

   Vasárnap délelőtt 9 órától igazi látványosságnak ígérkezik Szolnokon, a Tiszai Hajósok terén megrendezésre kerülő Veteránjármű Kiállítás. A hagyományokhoz híven az Olajbányász Fúvószenekar játékával, majd Hevesi Tamás művészúr előadásával színesített program keretében, a Túrázók feladatmegoldó értékelése lesz. Délben Szalai Ferenc Polgármester Úr adja át a díjakat.

   Délután egy-két óra táján a veterán autósok és motorosok elindulnak hazafelé azzal a sok-sok élménnyel gazdagodva, mellyel jó hírét vihetik Szolnoknak, és atúrán érintett településeknek.

A Szervezők köszönik a rendezvény támogatóinak a segítséget, és minden helyszínre szeretettel várják az érdeklődő gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, és mindenkit, aki szeretné megcsodálni elődeink alkotta, de a résztvevők által megőrzött, vagy restaurált, gyönyörű,veteránkorú automobilt, motorbiciklit.

Veterán üdvözlettel: Lukács Alajos titkár


2018 május 23 szerda - 08:40:58     Hivatali hírek      Hozzászólás0

mezogazdasagi_adatfelvetel_abonyban_abonyi_abony.hu_2018.jpg   Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Abony település egy részén kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

   Az összeírók május 23-a és június 15-e között keresik fel háztartásokat. A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: 2218 Egyéni gazdaságok júniusi összeírása, 2018

   Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából igazolvánnyal ellátott kérdezőbiztosok végzik, az Önök településén név szerint: Barta Józsefné, Harmati Gyöngyi, Jandácsik Pálné, Kovácsné Gulyás Zsuzsa, Kozmáné Baranyai Éva.
   A válaszadásra kijelölteket véletlenszerűen választottuk ki, matematikai-statisztikai mintavételi módszerrel. A válaszadás a kijelölt háztartások számára kötelező, akik részvételükkel nagymértékben hozzájárulnak az agrárium jellemzőinek minél átfogóbb megismeréséhez.

   Az adatfelvétel kizárólag statisztikai célból történik, és az adatok csak összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

   A felvétel módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást. Köszönjük együttműködésüket a felmérés sikeres végrehajtásában!

Központi Statisztikai Hivatal
Abonyi Polgármesteri Hivatal


2018 május 23 szerda - 08:22:05     közbiztonsági hírek      Hozzászólás0
A ceglédi rendőrök fél órán belül elfogták azt a 45 éves férfit, aki egy abonyi üzletből ékszereket tulajdonított el.

abonyi_ekszeruzletbol_rabolt1_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg   A nyomozás adatai szerint B. Gábor 2018. május 22-én 19 óra 40 perc körül egy abonyi ékszerüzlet hátsó gipszkarton falát egy vascsővel kibontotta, majd az üzletbe bement.

   A férfi a boltban található kiállítási szekrényeket és vitrineket megrongálta és azokból az ékszereket kivette, majd miután a riasztó megszólalt a helyszínről elmenekült.

Az esetről az üzlet tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre. A rendőrök elől menekülő férfi egy helyi söröző udvarán próbált meg elbújni, ahol a járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Nagyításért kattintson a képekre!

  
 abonyi_ekszeruzletbol_rabolt2_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg  abonyi_ekszeruzletbol_rabolt3_abonyban_abony_abony.hu_2018.png
 

   A ceglédi rendőrök a 45 éves férfi menekülési útvonalán és a ruházatában is találtak eltulajdonított ékszereket.

abonyi_ekszeruzletbol_rabolt4_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg abonyi_ekszeruzletbol_rabolt_abonyban_abony_abony.hu_2018.jpg

   Az abonyi lakost a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Abony.hu2018 május 23 szerda - 08:09:23     Városi rendezvények      Hozzászólás0

meghivo_trianoni_megemlekezes_abonyban_abonyi_abony.hu_2018.jpg   2018. június 04-én, 16:00 órától az abonyi Kultúra Háza színháztermében emlékezünk a Trianoni békediktátum 98. évfordulójára. Műsort adnak a Kinizsi Pál Gimnázium tanulóiKözreműködnek a kézdivásárhelyi Református Kollégium diákjai és a Kéknefelejcs DalkörÜnnepi beszédet mond Farkas Ferenc, a kézdivásárhelyi Református Kollégium igazgatója és történelem szakos tanára.

A műsor után koszorúzás lesz a Millenniumi Emlékkertben. 

Szervező: Abony Város Önkormányzata, Abonyi Lajos Falumúzeum Baráti Köre, Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely

Nagyításért kattintson a plakátra!2018 május 22 kedd - 14:34:39     Városi rendezvények      Hozzászólás0

- Kitűnő hangulat, sok néző, jó idő, sportszerű versenyzők, magas színvonalú verseny – ezekkel a szavakkal tudom jellemezni az idei versenyünket.

   Pünkösd vasárnapján 20. alkalommal szerveztük és rendeztük meg az Erős Emberek Versenyét. A hat versenyző - Kovács István, Lengyel László, Jancsovics Tivadar, Habara Sándor, Major Lóránt, Dezső Martin - hat versenyszámban mérte össze erejét, melyek a következők voltak:  fekve nyomás, traktor húzás, gumi borítás, autó emelés, apolló felhúzás, vegyes szám - számolt be lapunknak Sárkányné Bálint Mária, a Varga István Városi Sportcsarnok vezetője.

Pillants bele a verseny legizgalmasabb részleteibe a képre kattintva.

Minden versenyszámot külön díjaztak a szervezők, mely szerint az alábbi eredmények születtek:

- fekve nyomás győztese Jancsovics Tivadar
- traktor húzás győztese Dezső Martin
- gumiborítás győztese Jancsovics Tivadar
- autó emelés győztese Dezső Martin
- apolló felhúzás győztese Jancsovics Tivadar
- vegyes szám győztese Jancsovics Tivadar

A versenyszámok győztesei serleg díjazásban részesültek.

Az összetett verseny végeredménye az alábbiak szerint alakult:

I. helyezett Jancsovics Tivadar 33,5 ponttal
II. helyezett Dezső Martin 32,0 ponttal
III. helyezett Kovács István 23,0 ponttal
IV. helyezett Habara Sándor 14,5 ponttal
V. helyezett Major Lóránt 11,0 ponttal
VI. helyezett Lengyel László 8,0 ponttal

Minden versenyző megkapta a verseny emléktrófeáját, az I-III. helyezett szép serleg díjazásban is részesült.

Az erős emberek a szervezőkkel és a segítőkkel


20 éven át szakmai segítséget nyújtott és szereket bocsátott a rendelkezésünkre Ulviczki Mihály, akinek itt is köszönet jár a sok segítségért.

Technikai segítőként, szabadidejüket feláldozva dolgoztak: Balog Judit, Nagy Nóra, Retkes Pál, Vigh Zoltán, Bárány József és Habara István. Retkes Paliról és Vigh Zoliról itt el kell mondani, hogy mind a 20 alkalommal dolgoztak a sikeres rendezvény érdekében.

verseny levezetője Orján Attila volt, akinek szintén köszönjük a segítséget. 

Ilyen jól nem sikerülhetett volna a verseny az alábbi támogatók nélkül:
Abony Város Önkormányzata, Pintér és Társa Kft., Generál Kontakt Bt., Gyulai Autószervíz Kft. Cegléd, Taverna Söröző és Pizzéria, AgroPont Virág és Kertészeti Szaküzlet, Nyitrai László faipari vállalkozó, a Sass Család, Erzsébet Sport Club kondicionáló terme, Gedi-Press Reklám- és Dekorstúdió.

Ezúton is köszönjük a támogatásokat - tette hozzá az intézményvezető.
 
Gratulálunk!

Darányi Erika
Abony.hu fotók: Székely Szilárd2018 május 22 kedd - 11:26:51     Hivatali hírek      Hozzászólás0

nav-12.jpgÉjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet.

   Ma a NAV minden budapesti és megyeszékhelyen lévő központi ügyfélszolgálata este 8-ig tart nyitva, és várják azokat, akik a tervezettel, bevallással 1+1 százalékkal kapcsolatban segítséget kérnek. Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit – őstermelőket és áfás magánszemélyeket kivéve -, annak május 22. után automatikusan bevallássá válik a tervezete.

   Május 22-én éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető netes felületen. Aki nem véglegesíti a tervezetet, nem is nézi át, annak – az őstermelőket és áfás magánszemélyeket kivéve – automatikusan válik bevallássá a tervezete május 22. után.   

   Az őstermelők és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyek részére készített bevallási tervezet azonban csupán egy „ajánlat”, ami nem válik automatikusan bevallássá. Tehát ezeket a tervezeteket ki kell egészíteni az önálló tevékenység, illetve az őstermelői tevékenység jövedelmével, és az ahhoz kapcsolódó fizetési kötelezettségekkel. Ha nem egészítik ki, nem módosítják az adóbevallási tervezetet, az nem válik május 22-én hivatalos személyijövedelemadó-bevallássá ebben a körben. Ha nem módosítja a bevallási tervezetét vagy saját maga nem készít és nem nyújt be szja-bevallást, a NAV tizenöt napos határidővel tájékoztatja, hogy pótolja a hiányt. Ha ez elmarad, akkor a NAV ötvenezer forint mulasztási bírsággal büntetheti a mulasztó őstermelőt, illetve áfafizetésre kötelezett magánszemélyt.

Az egyházaknak és a civil szervezeteknek felajánlható 1+1 százalékokról szóló rendelkező nyilatkozat papíron vagy személyesen is benyújtható a NAV-hoz a központi ügyfélszolgálatokon akár este 8 óráig, elektronikusan pedig éjfélig.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal


2018 május 22 kedd - 10:39:42     közbiztonsági hírek      Hozzászólás0

baleset_utkozes_abonyban_abonyi_abony_abony_1.jpg
   Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. május 20-án délután, Abonyban a Szelei úton.

   Egy kanyarodó személygépkocsit kívánt megelőzni egy másik autós, amelynek során a két személygépkocsi összeütközött. Személyi sérülés jelenlegi adataink szerint nem történt - tájékoztatta az abony.hu-t András Tamás r. őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Darányi Erika
Fotó: Sz.Sz.

2018 május 22 kedd - 09:53:07     Közszolgáltatásokkal kapcsolatos informáxiók      Hozzászólás0

   Tájékoztatunk mindenkit, hogy ezen a héten (2018. 05. 21-27. között) a ROZSNYAI Patika az ügyeletes gyógyszertár.

Ügyeleti feladatait hétköznapokon 18.00-22.00-ig, szombaton 12.00-22.00-ig, vasárnap 08.00-22.00-ig látja el.

Információk: Csontos Patika


Oldal:  1 2 3 ... 385 386 387
Hírkategóriák