Hír: Közterületfelőgyelők helyszínen végzett munkái
(Kategória: Közterületi hírek)
Küldte: admin
2013 december 17 kedd - 13:16:43


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Abony Város közigazgatási területén működő közterület-felügyelet a helyszínelések során az alábbi szabálytalanságokat, hiányosságokat tapasztalta november hónapban:

    A Szelei, az Abonyi Lajos valamint a Nyírfa utcák kereszteződéseiben közlekedési táblák hiányoznak, a megállapított hiányosságok jegyzőkönyvbe való felvétele után jelentésre kerültek a hivatal illetékes osztálya felé. A közlekedési táblák pótlása és helyreállítása folyamatban van.

    Az Attila, a Lovassy, a Magyar B. valamint a József utcákban házszámok hiányoznak. Az ingatlanok tulajdonosai a házszámok pótlása miatt felszólításra kerültek. /ellenőrzésük folyamatos/

     Illegális hulladék elhelyezés történt Abony és Kőröstetétlen között. Az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, de a mindennapos szigorú ellenőrzéseket követően szemtanúkat keresünk.
Illegálisan helyeztek el hulladékot továbbá a Bocskai utcában található szelektív hulladéklerakónál. Az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, de a mindennapos szigorú ellenőrzéseket követően szemtanúkat keresünk. A hivatal illetékes osztálya a leadott fényképes jegyzőkönyv alapján tájékoztatta az ABOKOM Nonprofit Kft-t és felhívta a hulladék elszállítására.

    Abony város területéről 5 db állati tetem került elszállításra.

    Városunk területén működő térfigyelő kamerás megfigyelés során a felvételek alapján megállapítható volt, hogy több személyautóval közlekedési szabálysértést követtek el. A rendszámok beazonosítása után szabálysértési bírságok kerültek kiszabásra 5.000 Ft összegben.

    Illegálisan elhelyezett falragaszok kerültek eltávolításra a Kossuth téren álló telefonfülkéről valamint a buszmegállók oldalfalairól.

    Városunk egy lakója ellen köztisztasági szabálysértés miatt 5.000 Ft összegű bírság került kiszabásra.

    Továbbra is a hétvégéken – pénteken és szombaton - éjszakai szolgálat vezénylésére kerül sor a polgárőrséggel és a rendőrséggel közös járőrözési megállapodás alapján. Az előző hónapban megtartott éjszakai közös helyszíni eljárások során említésre méltó esemény nem történt.

    Nem működik a közvilágítás a Szelei, a Magyar B., a Baross G. és a Ceglédi utak kereszteződéseiben. A hiba bejelentésre került, az illetékes szolgáltató megkezdte annak elhárítását.
   
    Kérem, továbbra is segítsék a közterület felügyelők munkáját, vigyázzunk együtt városunkra!


Polgármesteri Hivatal
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://abony.hu/news.php?extend.1484 )