Hír: Ünnepi képviselő- testületi ülés: Elismerő címeket adományoztak a legjobbaknak
(Kategória: Önkormányzati hírek)
Küldte: Lőrinczy Veronika
2019 december 13 péntek - 15:20:25


December 12-én az Abonyi Lajos Művelődési Ház színháztermében került megrendezésre az ünnepi képviselő- testületi ülés, melyen elismerő címeket adományozott Abony Város Önkormányzata a kimagasló eredményeket, teljesítményt elért abonyiaknak. A rendezvényen fellépett a Bihari János Ifjúsági Stúdió és a Melody Band. A résztvevők meghallgathatták Pető Zsolt polgármester köszöntőjét és évértékelő beszédét.


2019-ben ők lettek a díjazottak:„Abony Közbiztonságáért” elismerő kitüntetést kapott Kocsis Béla rendőr zászlós- Megbízást kapott a közelmúltban történt abonyi gyújtogatások felderítésére. A nyomozást rövid időn belül siker koronázta, a bűnügyi osztállyal és az Abonyi Rendőrőrssel együttműködve sikerült az elkövetőt beazonosítani.

„Abony Sportjáért” kitüntetésben részesült Szalinka Szilvia, az Abonyi Torna és Akrobatika Klub edzője, akinek sportolói kimagasló eredményeket értek el hazai versenyeken, 2019-ben valamennyi versenyről dobogós helyezésekkel tértek haza.

„Abony Város Sportolója” kitüntetésben részesítették Benyus Adélt, az Abonyi Torna és Akrobatika Klub versenyzőjét, Terék Gerdát, aki birkózás és atlétika sportágakban ért el kimagasló eredményeket, valamint Soós Gergőt, a Fergeteg Triatlon SE serdülő sportolóját, aki harmadik éve „Héraklész” bajnok válogatott kerettag.

„Abony Város Szociális Gondoskodásért„ kitüntetést adományoztak Szabóné Ferenczi Máriának, akinek életét a segítségnyújtás és a hozzá fordulók iránti kedves, odafigyelő magatartás hatja át.

„Az Év Vállalkozója” kitüntetést adományozták a Komáromigép Kft.-nek, mely abonyi vállalkozást 1999-ben Komáromi Béla alapította, jelenleg a 100%-ban magyar tulajdonú cég 20-25 helyi munkavállalót foglalkoztat.

„Jó tanuló, jó sportoló” kitüntetésben részesítették Antal Fruzsinát, aki a Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészeti Iskola kitűnő tanulója és kiváló tanulmányi és sporteredményei mellett a zenében is tehetséges, valamint Bárány Mátét, aki kiváló eredményeket ér el atlétika és kézilabda sportágban. Tanulmányi eredménye első osztálytól kitűnő.Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk!

Részletek, képgalériák később! Képgaléria IDE kattintvaEzen hír származási helye: abony.hu
( http://abony.hu/news.php?extend.6110 )