Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Abony városa az idei évben is csatlakozott a A Legszebb konyhakertek pályázathoz.
Tisztelt lakosság! Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2022. március 22. és 26. közt a Pecsenye Parádé rendezvény miatt ideiglenesen változik a Főtér forgalmi rendje!
 Tisztelt Utazóközönség!    Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendezvény miatt 2023. március 24-e (péntek) 12:00 órától 2023. március 25-e (szombat) 24:00 óráig
Hirdetmény a 2023/2024. nevelési év óvodai beiratkozásának rendjéről
Felhívás „Abony Közneveléséért” kitüntetés adományozásával kapcsolatos javaslattételre
Az Abonyi Nimród Vadásztársaság életében több jelentős pozitív fejlemény is történt a közelmúltban.
Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán: Régen várt találkozásra kerülhetett sor a napokban.
Az önkormányzat idei pénzügyi tervének előkészítése már a múlt év végén a költségvetési koncepció megalkotásával kezdődött és időközben több olyan döntés is született (pl: bérek meghatározása, díjak felülvizsgálata és beruházások indítása), melyek megalapozták a város 2023. évi bevételeit és kiadásait.
A rezsiválság a takarékoskodás fontossága mellett rámutatott új és jövőbemutató helyi megoldások kidolgozásának szükségességére is.
Csúti Gyula halálának 10. évfordulóján tartott február 20-án megemlékezést az Abonyi Lajos Művelődési Ház és az Abonyi Lajos Falumúzeum Baráti Köre a református temetőben.
Pető Zsolt polgármester:
Pályázati kiírás   Sportszervezetek 2023. évi önkormányzati támogatására Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a sportegyesületek, sportcélú társadalmi szervezetek támogatására.
 Pályázati kiírás  Kulturális tevékenységet végző társadalmi szervezetek 2023. évi önkormányzati támogatására
Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán.
Az elmúlt két napban rendezték meg Budapesten a FEHOVA helyszínén a Magyar Íjász Szövetség történelmi és 3D országos bajnokságát.

Közelgő programok

Események nem találhatóak