Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.06.09 P.

Idén abonyi lovas, abonyi ló képviseli Abonyt a Nemzeti Vágtán

Az idei esztendőben Krupincza Csaba lesz Abony Város lovasa, aki My Boy Fáraó nyergében indul majd az itthoni Abonyi Vágtán.

Az idén augusztus 5-én a Parkerdőben és a mögötte lévő versenypályán rendezik meg az Abonyi Vágtát.

A tavalyi esztendőben Csaba felesége, Krupinczáné Mucsi Enikő Kocsér színeit képviselve lovagolta My Boy Fáraót, és innen tovább jutva lovagolhatott a Nemzeti Vágtán Budapesten is a Hősök terén. Ekkor Enikő azt mondta, hogy célját elérte, hiszen teljesült az álma, hogy a döntőben is részt vehessen. Enikő anyai örömök elé néz, így most férje pattan nyeregbe, azonban már nem Kocsér, hanem Abony színeit képviseli My Boy Fáraó.

A korábbi években, már három alkalommal volt Abony Város lovasa Zboray Viktória, aki 2021-ben a Hősök terén a Nemzeti Vágta döntőjében ötödik helyet hozott el városunknak. Viki edzőt váltott, és lovat keresett magának. Az abonyiak nem tudtak megfelelő versenylóval előrukkolni Viki részére, így az ifjú és ügyes lovast egy külföldi csapat kereste meg. Hálásak vagyunk Vikinek, hiszen szuper teljesítménye nagy dicsőség volt nekünk, abonyiaknak is.

Cikk Viki új csapatáról itt: https://befuto.blog.hu/2023/05/27/sztarcsapatba_igazolt...

Így hát idén Csabának és lovának szurkolhatunk a hazai pályán, Abonyt abonyi lovas és abonyi ló képviseli. Nagy büszkeség számunkra, hogy helyi csapat indul városunk színeiben. Bízunk benne, hogy szép eredménnyel mutatkozik be az Abonyi Vágtán augusztus 5-én. Nagyon fogunk Neked szurkolni!

Hajrá Csaba, hajrá My Boy Fáraó! Nyeregbe Abony!

221 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak