Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.07.24 H.

Ezt a kertet mindenképp látnod kell!

Fazekas Tomi és felesége Timi kertje egyszerűen lélegzetelállító!

A fiatal abonyi házaspár meseszép kertje jó példa lehet arra, hogy érdemes gazdálkodni, ha úgy érzed, hogy túl nagy a kerted.

Sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további jó kertészkedést. Leljétek örömötöket a gyönyörű termésekben, munkátok gyümölcsében.

Tomiék írják:

"Amikor megvettük a házat először bele sem gondoltunk hogy mekkora kert van hozzá és hogy mit kezdünk vele. Aztán jött az ötlet hogy gyümölcsfákat szeretnénk, ezeket el is ültettük. Amikor beköltöztünk láttuk hogy a fák közötti üres terület kihasználatlan és gondoltuk hogy ültessünk valamit.

Innentől kezdve nem volt megállás mindíg jöttek az újabbnál újabb gondolatok hogy ez is jó lenne az is jó lenne. Meg persze a szomszédok felajánlásai, miszerint adok egy kis ezt, egy kis azt, ültessétek el. Így végül minden terület ki lett használva.

Az idő haladtával élvezzük a belefektetett munka gyümölcsét, mivel szépen lassan minden beérik. A legjobb érzés mikor a gyermekeinket látom hogy a saját gyümölcseinket,zöldségeinket eszik,és ezekben az ő munkájuk is benne van.

Rengeteget kell még tanulnunk a kertel/kertészkedéssel kapcsolatban de szerencsére a szülők,nagyszülők és szomszédok vagy esetenként a gazdabolti eladók nagyon segítőkészek."

Tomi és Timi már sajnos lekéste a Legszebb konyhakertek pályázat beadási határidejét. Versenyen kívül is sok szeretettel tesszük közzé amit küldtek nekünk, hiszen ez példa értékű!

269 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak