Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.02 H.

Kerékpárra fel!

Pető Zsolt polgármester közösségi oldalán olvashatjuk:

Véget ért az Európai Mobilitási Hét, valamint az Autómentes Napot is megszerveztük Abonyban. Rendezvényeink sikerének legfontosabb fokmérője az, hogy sok százan, sőt ezren csatlakoztak a helybéliek a programokhoz, melyekben kedvüket is lelték az önkéntesek. Ezen rendezvények célja felhívni a figyelmet arra, hogy autók nélkül is szinte mindent megtehetünk, ami fontos számunkra az életben. Sok- sok energiát takaríthatunk meg, ha gyalogosan, kerékpárral, vagy tömegközlekedési eszközökkel közlekedünk, és persze ezzel óvjuk környezetünket is.

Én magam is kerékpárra pattantam múlt héten pénteken, és így jöttem dolgozni. Nem csak ezen az egy napon szoktam ezt megtenni, ha munkanapom engedi, szívesen hagyom otthon a gépkocsimat. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a kerékpározást, nem csak az Autómentes Napon. Most még remek az időjárás, az őszi napsütésben kiváló testedzés is egyben a bicikli használata. Kérem, használják, ha tehetik!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki bármilyen formábban segítette az Európai Mobilitási Hét rendezvényeit, illetve részt vett benne!

167 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak