Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.11.17 P.

Falusi Tamás varázslatos fényképei

Épített örökségünk kategóriában érkezett a pályázata

Falusi Tamás varázslatos fényképekkel rukkolt elő Épített örökségünk témakörben Szeretettel küldjük mindenkinek képsorozatát.

Tisztelt Fotózd Abonyt!

Az alábbi képekkel szeretnék indulni a fotópályázaton, Épített örökségünk kategóriában. A képek 2023. szeptemberében készültek egy Nikon D610 típusú fényképezőgéppel.

Képek címe: Zsinagóga és az Ungár-kúria.

Fotózd Abonyt!

Amatőr fotópályázat

Kedves amatőr fotósok! Köszönjük Nektek, hogy napról napra fényképeket készítetek, és megmutatjátok nekünk, hogy mennyire szeretitek Abonyt, és azt is, hogy milyen szép a mi városunk. A közösségi oldalakat Abonyról, Abonyban készült fotóitokkal teszitek igazán széppé, mozgalmassá, ezzel megmutatva városunkat országnak, világnak. Ezt szeretnénk Nektek megköszönni azzal is, hogy az Abony.hu közösségi oldal online fotópályázatot ír ki, ahol díjakat kapnak a legszebb alkotások.

A rendezvény fővédnöke Pető Zsolt polgármester.

Két korcsoportban hirdetünk versenyt:

  • Felnőtt
  • Junior: 18 év alatti junior kategória

A beadási határidő: 2023. december 12. éjfél.

A képek készíthetők: Fényképezőgéppel, de bármilyen okos eszközzel is /telefon, tablet… stb/. Beküldéskor kérjük az eszköz megjelölését, a fénykép készítésének időpontját, valamint kérünk, hogy adj címet a fotódnak.

Amatőröktől várunk pályamunkákat, azaz azoktól, akik nem hivatásszerűen fényképeznek. Ennek ellenére természetesen hivatásos fotósok képeit is szeretettel fogadjuk, közzététel céljából, de ők nem vesznek részt a versenyben.

A képeket a Fotózd Abonyt! Facebbok oldalnak küldött messenger üzenetben várjuk, de minden esetben kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mal címre is küldjétek el nekünk a megfelelő képminőség miatt. Minden nevező tetszés szerinti számú fényképpel indulhat a versenyen. Fontos, hogy a fénykép 2023-ban készített legyen. A beküldött képeket közzétesszük a Fotózd Abonyt! közösségi oldalon, valamint megosztjuk az Abony.hu Facebook oldalon is.

Három kategóriában nevezhettek:

  1. Rendezvények /kiemelten: adventi ünnepkörhöz köthető események, de bármely idei rendezvény képével lehet nevezni/
  2. Természeti kincseink /Pl. abonyi és környéki erdők, rétek, azok növényei, állatvilága, tájképek… stb./
  3. Épített örökségünk /pl: épületek, utcaképek, adventi fények… stb./

A legszebb fényképekből kiállítás nyílik a későbbiekben.

Díjazás: Mindkét korcsoportban, mindhárom kategóriában oklevél, és tárgyjutalmak, valamint abszolút fődíj. /Részletek később/

A díjazottakról szakmai zsűri dönt.

Díjátadó tervezett időpontja: Az adventi gyertyagyújtáskor, 2023. december 16-án szombaton.

144 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak