Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.02.24 Sze.

Köszönet!

Lapunknak Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság elnöke adott interjút, szeretettel tesszük közzé. 

Az elnök assziny kiemelte Humán Szolgáltató Központ és Családsegítő Szolgálat dolgozóinak példamutató munkáját, melyet ezúton is szeretne megköszönni. Ők nagyon fontos szerepet játszanak a vírushelyzet idején és a mindennapokban is abban, hogy ne legyen Abonyban olyan állampolgár, aki nehéz helyzete miatt nagy bajba kerüljön.

A Humánpolitikai Bizottság tagja Deákné Orosz Zsuzsanna, a Humán Szolgáltató Központ vezetője, aki szakmailag nagyon felkészült szakember. Minden alkalommal tájékoztatta és tájékoztatja a bizottság tagjait arról, hogy mik azok a megoldandó feladatok, problémák, melyekben segítséget kell nyújtani, vagy segített a város.

„A bizottságunk skype-on dolgozik, segítjük a polgármesteri döntéshozatalt. Deákné Orosz Zsuzsanna tájékoztat bennünket folyamatosan a COVID helyzetről is. Tökéletesen rendben mennek az ezekkel kapcsolatos problémamegoldások. Kijelenthetem, hogy öröm, hogy ilyen Családsegítő Szolgálatunk van. Napra készek, mindenre odafigyelnek. Valóban maximálisan kézben tartják a Polgármesteri Hivatal dolgozóival és a Karitász abonyi csoportjával közösen a rászorulók segítését. Ilyen volt a karácsonyi csomagosztás, a gyűjtést követően ők szervezték meg a csomagok eljuttatását. Mintegy 800 csomagot juttattak el az érintetteknek. A Vöröskód Bizottság is példásan helyt állt. Szeretném kiemelni a veszélyhelyzet idején tanúsított példátlan összefogást, ahol civilek, önkormányzat, intézmények, vállalkozások, önkéntesek példásan helyt álltak. Ilyen volt az ABOKOM, közterületfelügyelőink elhivatottsága is kiemelendő. Mindenki a maximumot tette, csak hálával tudok gondolni arra, hogy itt ilyen jól mennek a dolgok! Ezúton is szeretném megköszönni munkájukat!”- mondta Korbély Csabáné bizottsági elnök.

LV

820 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak