Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.01 P.

Tisztújítás a Városunk Fejlődéséért Egyesületben

Pető Zsolt polgármester beszámolója

Február utolsó napján tisztújító közgyűlést tartott a Városunk Fejlődéséért Egyesület (VFE) a Civil Házban. Varga Sándorné elnök beszámolót tartott a szervezet munkájáról, megköszönte a tagság eddigi bizalmát, majd bejelentette, hogy elnöki tisztségét szeretné átadni és a jövőben egyesületi tagként kíván tovább dolgozni Abony Városért. Varga Sándorné a VFE 2006-os alapítása óta 18 éven át a közélet aktív részeseként szolgálta az Abonyiakat. Marika néni önkéntes szerepvállalását nagy csokor virággal és tapssal, meghatódottan köszönték meg a jelenlévők.

A hivatalos napirendek sorában az egyesület alapítótó tagja Dudinszky Mónika tett javaslatot a szervezet új elnöki tisztségére. Az alelnök asszony Pető Zsoltot jelölte az egyesület új elnökének, akit a tagság egyhangú igen szavazattal választott meg a tisztség betöltésére. Szintén egyhangú szavazattal került megválasztásra a két alelnök, Dudinszky Mónika és Kalászné Vámos Katalin.

Tisztelt Egyesületi Tagok! Kedves Barátaim!

Köszönöm a jelenlegi és az elmúlt években felém irányuló töretlen bizalmat. Boldog vagyok, hogy olyan közösség tagja és vezetője lehetek, mely az elmúlt évtizedekben bizonyította a város iránti elkötelezettségét és szeretetét. Az elmúlt időszak arra is bizonyságot adott, hogy ebben a közösségben igazi csapatként, egymást erősítve és segítve tudunk együtt dolgozni.

Elődjeinktől jó példát láttunk arra, hogyan kell közösséget szervezni és összetartani. Ez a példa segíthet nekünk abban, hogy a tudást és tapasztalatot átadhassuk a jövő generációjának. Annak a fiatal generációnak, mely a város jövőjét jelenti.

Eddigi munkánk során szinte családként működve örömmel segítettük egymást, ezért bízom abban, hogy a Szeretlek Abony családnak a jövőben egyre több tagja lesz. Célunk, hogy a városunkra minden polgára közös otthonként tekintsen. Olyan otthonként, ahol jó élni, jó érzés egymásért tenni, ahol az idősek biztonságot, az aktív korúak lehetőségeket, a fiatalok pedig jövőt látnak. Olyan kisváros, ahol mindenki örömmel dolgozik a közösségért, ahol mindenki segíti a városunk fejlődését. Úgy gondolom, hogy a Városunk Fejlődéséért Egyesület a megalakulása óta ezért dolgozott. Az új tagokkal megerősödve pedig tovább halad a közös céljaink felé.

Köszönöm a megtisztelő bizalmat! Továbbra is Abonyért dolgozom, legjobb tudásom és képességeim szerint.

Tisztelettel:

Pető Zsolt

157 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak