Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.13 H.

Beharangozó- 10 éves a Parázs Táncszínház

Gálaestünk: 2024. június 15. 17 óra Művelődési Ház

A Parázs Táncszínház Tagjai már szorgalmasan készülnek a 10 éves jubileumi Gálaestünkre azzal a mottóval, hogy a Kultúra nincs korhoz kötve. 10 éven át lelkesedéssel, összetartással tanultuk az új táncokat, énekeket, kabarékat, hiszen a Táncszínház elnevezés lehetővé tette, hogy a kultúra minden területén helyt állhattunk. Büszke vagyok, hogy ez a csoport megalakulhatott, és büszke vagyok minden egyes Tagomra, akik fáradságot nem ismerve jöttek a próbákra, részt vettek a Parázs kirándulásain, táborain, programjain, és készültek, hogy a 10 éves jubileum alkalmából táncainkkal elköszönjünk Önöktől. Nagyon szép 10 év volt ez! Köszönöm a csodás együtt eltöltött éveket a csoportom Tagjainak!

Gálaestünkre a 10 év alatt előadott műsorainkból állítottunk össze olyan műsorszámokat, melyek megnyerték a Közönség tetszését.

A Parázs Táncszínház működik majd tovább, csak kicsit más formában, a néptáncot kabarék, vicces táncok, énekek váltják majd fel, és gondolom, ezzel is megnyerjük a Közönség érdeklődését!

Nagy szeretettel várjuk Önöket a 10 éves Jubileumi Gálaestünkre 2024. június 15-én 17 órai kezdettel az Abonyi Lajos Művelődési Házba!

Szűcs Éva

83 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak