Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.03.18 Cs.

Üzleti Park hírek

Két ingatlanra kötöttek ma bérleti szerződést az Abonyi Üzleti Parkban.

Március 4-én került sor két újabb bérleti szerződés aláírására az Abonyi Üzleti Park ingatlanjainak vonatkozásában. Csanádi Csaba az Abonyi Üzleti Park menedzsere lapunknak elmondta, hogy a Calor- System Kft budapesti székhelyű cég a létesítmény két ingatlanját is kibérelte. Ezek a 13-as és 14-es számú területek, melyek mérete 1602 illetve 1584 m2. Így összesen 3186 m2 területet bérelt ki a cég, mely Cseh Tamás ügyvezető elmondása alapján gyártó tevékenységet kíván folytatni a területen.

Cseh Tamás ügyvezető lapunknak elmondta, hogy Szolnokon is néztek területeket a gyártásukhoz, de az abonyi megvalósítási helyszínt kedvezőbbnek találta a cég.

„Igazándiból üzleti okokból választottuk az Abonyi Üzleti Parkot. Mi hosszú távon gondolkodunk. Igaz, hogy a támogatási intenzitás pályázatok esetében a szomszéd megyében magasabb, viszont itt Abonyban az ingatlanárak, bérleti lehetőségek jóval kedvezőbbek. Az Abonyi Üzleti Park elhelyezkedése pedig nagyon jó. Így azt mondhatom, hogy megéri az Abonyi Üzleti Parkot választani.- mondta el lapunknak Cseh Tamás.

A tervek szerint a Calor- System Kft már a nyár folyamán megkezdheti a beruházást, melyre lehetséges, hogy pályázati forrást is igénybe vesznek.

Lőrinczy Veronika

746 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak