Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.24 P.

Korbély Csabáné utcafórumán jártunk

A képviselő asszony már bizonyított, mindt megtesz a lakosokért!

Szeretettel ajánlom Korbély Csabáné önkormányzati képviselőjelölt asszonyt. Ő már bizonyított. Remek tagja a VFE csapatának.

Folytatódnak a VFE utcafórumai

Május 24-én két helyen is utcafórumot tartott Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság elnöke, önkormányzati képviselő, aki ismét indul az önkormányzati választásokon. A lakosság megköszönte a képviselő asszony munkáját, aki elmondta, hogy körzetében összesen 30 utca van, és az elmúlt önkormányzati ciklusban nagyon sokan kérték segítségét. Összesen 152 esetben intézkedett a lakosság problémáinak megoldása érdekében, és ezen esetek jelentős többségében sikerült is megoldást találni.

Korbély Csabánéról Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy ő is azon képviselők közé tartozik, aki hetente többször is megkereste őt, és kérte a segítségét az abonyi lakosok érdekében. A polgármester kiemelte, hogy elégedett a képviselő asszony munkájával és kéri, hogy ismét támogassák őt szavazataikkal a június 9-i önkormányzati választásokon.

Az utcafórumok mindkét helyszínen remek hangulatban zajlottak, a lakosság sok építő jellegű kérést fogalmazott meg, melyekben segíteni fog Pető Zsolt polgármester és a körzet képviselője Korbély Csabáné. A Szeretet út és Szegfű utcák sarkán megtartott fórum legjobb és egyben legkedvesebb jelenete talán az volt, amikor egy éppen iskolába készülő kisfiú, -aki egy hete készült rá, hogy elmondja kérését- felszólalt, és kérte, hogy a Szegfű utcában lévő romos házzal kezdjen valamit érdemben a városvezetés, a hivatal. Nem lehet elég korán kezdeni! Köszönjük a lakosság aktív részvételét!

Június 9-e közeledik! Kérjük, menjenek el szavazni! Minden szavazat számít! Önre is szükség van!

Szeretlek Abony! Folytassuk közösen!

60 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak