Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.29 Sze.

Rusu Annamária Dobozy Edgár emlékdíjat kapott

Abony Város lakossága nevében gratulálunk!

A Kinizsi Pál Gimnázium facebook oldalán olvasható a következő bejegyzés:

Rusu Annamária 11. a osztályos tanulónk Dobozy Edgár emlékdíjat vehetett ma át Benke Zoltántól, a Kőris Integrált Szociális Intézmény igazgatójától és Kiss Zsolt igazgatóhelyettestől.

Az intézmény ünnepélyes keretek között adta át az elismerést Annamáriának, akit elkísért családja és osztályfőnöke, valamint Dobozyné Kovács Mária is.

A díjat Dobozy Edgár tanár úr emlékére alapította az intézmény, és minden évben olyan kinizsis diák kaphatja meg, aki szociális érzékenységével példát mutat társainak.

" Rusu Annamária jelenleg a Kinizsi Pál Gimnázium 11. a osztályos tanulója. Iskolánkba visszahúzódó lányként érkezett, azonban hamar kibontakozott kedves személyisége, segítőkészsége, nagyfokú szociális érzékenysége. Diáktársai, tanárai kedvelik tisztelettudó magatartása, önzetlensége, megbízhatósága és őszintesége miatt.

....

Tanította Dobozy Edgár tanár úr, aki a német nyelv megszerettetésén túl sokat foglalkozott tanítványai érzelmi intelligenciájának fejlesztésével is. Az emberség, a szeretet, a megbocsátás, az elfogadás, a hit, a játék fontosságát tanulhattuk tőle mindannyian. Annamária méltóképpen őrzi Edgár tanár úr emlékét. Az elmúlt két évben az Idősek világnapja alkalmából saját erejéből diáktársai bevonásával megható műsort szervezett, melynek forgatókönyvét egyedül készítette el, a próbákat a tanórák után koordinálta, folytatva tanár úr hagyománnyá vált megemlékezéseit.

Annamária szívesen vállal iskolai ünnepségeken szereplést, és örömmel vesz részt a műsorok szervezésében is ötleteivel gazdagítva azokat. A közösségünk aktív tagja, akire mindig számíthatunk."

Gratulálunk!

95 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak