Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.30 Cs.

Választások előtt utoljára

Május 30-án utoljára üléseztek együtt

Május 30-án délelőtt ülésezett Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete. A júlnus 9-i választások előtt utoljára ült össze a városvezetés, hogy fontos kérdésekben döntsön, határozatokat hozzon. Annak ellenére, hogy sok napirendi pontot kellett megtárgyalniuk a testület tagjainak, igen hamar, mintegy másfél óra alatt véget ért az ülés.

A döntéshozók többek közt tárgyalták és elfogadták az ABOKOM Nonprofit Kft., az Abonyi Városfejlesztő Kft, valamint a Humánszolgáltató Központ tavalyi évi beszámolóját.

Döntöttek róla, hogy ingyenesen adnak használati lehetőséget a nyári szünidőben a Mucsányi Tamás Műfüves Pályán a diákoknak. Elfogadták, hogy az önkormányzat az idei évben is támogatja az első osztályba lépő abonyi gyerekek úszásoktatását, a Kinizsi Gimnázium végzős diákjai strandbérletet kapnak a szezonra.

Július 1-től Dr. Harmath Ferenc háziorvost- aki nyugállományba vonul- Dr. Gorszky Tivadar háziorvos helyettesíti. Ugyanakkor Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy már tárgyalnak egy lehetséges háziorvossal, aki Abonyban telepedne le. Született egy rendeletmódosítás is, melyben szabályozzák, hogy Abonyban hol lehet társasházakat építeni.

Ezen kívül több fontos döntés is született.

Részletes beszámoló később!

Abony Sajtó

60 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak