Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.01 Szo.

Hétvégi KID FC eredmény

Gratulálunk a csapat tagjainak!

Szeretettel gratulálok labdarúgóinknak!

Június 1-én a KID FC hazai pályán fogadta az Újhartyán VSE csapatát. Egy rendkívül izgalmas, fordulatos és látványos mérkőzésen 3:3-as döntetlen született. A meccs három abonyi gólja mellé remek kapusteljesítmény is társult. Abonyi gólszerzőink: Kállai István, Kovács Bence és Szepesi Bence.

Ezúton szeretnék gratulálni labdarúgóinknak, több okból is. Egyrészt a színvonalas játékhoz, tudván, hogy nagyon sok fiatal játékosunk most szokja még a felnőtt csapatot és a felsőbb osztályt. Külön öröm, hogy egy kivételével a KID FC csapatában mindenki abonyi játékos. Gratulálok azért is, mert bent maradnak a vármegyei másodosztályú bajnokságban. Gratulálok azért is, mert a pálya gyönyörűen rendezett, jó állapotú. Büszke vagyok rá, büszkék lehetnek rá labdarúgóink.

Végül, de nem utolsó sorban szeretettel gratulálok ahhoz, hogy a klubban magas szintű utánpótlás nevelés folyik, és ennek köszönhetően mintegy 120 gyermek, fiatal sportol rendszeresen a KID FC színeiben. Kívánok ezúton is további jó mérkőzést, győzelmet!

Pető Zsolt polgármester

36 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak