Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Irénke óvónéni Arany diplomában részesült

Sok szeretettel gratulálunk a kitüntetéshez!

A Városi Pedagógusnapon vette át a kitüntetést a köztiszteletben álló óvónő.

Somodi Gyuláné tanulmányai elvégzése után 3 évig gyermekfelügyelőként dolgozott a József Attila nevelőotthonban. Ezután képesítés nélküli óvónő lett az akkori Lumumba úti (ma Apponyi úti) óvodaegységben. A diploma megszerzése és a gyermekei születését követően 1974-től óvodapedagógusi munkáját végig ugyanabban az óvodában végezte, majd 2007-ben nyugdíjba vonult.

1998-tól munkája mellett 4 éven keresztül a városi önkormányzat képviselő testület tagjaként a város fejlődését támogatta. Pedagógiai munkája során folyamatosan jellemző volt szakmai fejlődésére való igénye. 1981-ben gyermek és ifjúságvédelmi tanfolyamot végzett. 2003-ban a Semmelweis Egyetemen a mentálhigiéné tanszéken pedagógus szakvizsgát szerzett.

Vezetőhelyettesi feladatokat is ellátott, valamint az óvoda gyermekvédelmi felelőse volt. Igyekezett a gyermekek szociális és egészségügyi körülményeit megismerni, fejlődésüket támogatni és hátrányos helyzetüket csökkenteni. Érdeklődést mutatott a magasabb szintű pedagógia és pszichológia iránt. Szociális érzékenysége mindig előtérbe került pedagógiai pályája során. Munkatársai bizalommal fordultak hozzá megértő és segítőkész személyisége miatt.

Munkáját köszönjük, jó egészséget kívánunk és szeretettel gratulálunk aranydiplomájának átvételéhez.

49 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak