Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Szabó Józsefné jubilálása és nyugdíjba vonulása

Kellemes nyugdíjas éveket kívánunk!

Isten éltesse drága Óvónéni 40 éves jubileuma és nyugdíjba vonulása alkalmából erőben egészségben, boldogságban!

A kitüntetést a Városi Pedagógusnap alkalmából vehette át Szabó Józsefné, aki 1982-ben kezdte meg pályafutását képesítés nélkül, majd 1987-ben végzett a Zsámbéki Tanítóképző Főiskola óvónői szakán. Először Tószegen, majd Szolnokon a Hold utcai óvodában, később a Hétszínvirág Óvodában dolgozott, ott már intézményvezető-helyettesként. 2019-ben érkezett jelenlegi munkahelyére az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsődébe.

Munkáját kimagasló, pedagógiai szakmai felkészültség, hivatástudat, kreativitás, motiváltság, változatos módszertani jártasság jellemezte.

Életpályája során folyamatosan képezte magát a minőségibb munka megvalósításának érdekében. A lehető legtöbb szakmai képzést elvégezte annak érdekében, hogy hatékonyabban tudja végezni munkáját, e tudást szívesen adta át kollégáinak is.

Lendülete 40 év után is töretlen, mindig a gyermekek érdekeit tartotta előtérben: legyen szó egyéni képességekről, azok fejlesztéséről, tehetség gondozásról, egészséges életmód és környezettudatos szemlélet kialakításáról. A szülőkkel, munkatársakkal empatikus, toleráns, tanácsaival, ötleteivel mindenkit segít, akár gyermeknevelésről, akár szakmai fejlődésről volt szó. Kiváló mentora volt az intézménybe érkező gyakornokoknak, munkaközösségvezetőként, a pályázatok írójaként, a jó gyakorlatok meghonosítójaként magas színvonalon segítette az intézmény munkáját.

Nyugdíjba vonulása alkalmából jó egészséget, nyugodt, békés, örömteli, aktív nyugdíjas éveket kívánunk!

70 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak