Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Aranydiplomát vett át Kiss Imréné

Gratulálunk a kitüntetéshez!

A Városi Pedagógusnapon kapta meg Aranydiplomáját Kiss Imréné. Abony város lakossága nevében sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további egészségben, szeretetben eltöltött nyugdíjas éveket!

Kiss Imréné Abonyban született pedagógus családban, szüleiket követve testvérével mindketten ezt a hivatást választották.

Tanulmányai elvégzése után a Jászberényi tanítóképző főiskolán szerzett tanítói oklevelet. Nem volt kérdés számára, hogy a volt általános iskolájában kezdjen el tanítani, szakmai tevékenységét 30 éven át itt végezte. Alsó tagozaton, mint tanító oktatta mindennap az abonyi gyerekeket, és éveken keresztül felső tagozaton rajzot és éneket tanított. Tanítványai többször nyertek elismerést különböző rajzpályázatokon. Több éven keresztül délutáni napközis foglalkozásokat vezetett. A tanítás mellett az akkori szakszervezeti vezetőségnek is tagja volt.

Munkája elismeréseként többször kitüntetésben is részesítették. Legmagasabb elismerésként 1978-ban az akkori oktatási minisztérium, eredményes munkájáért dicséretben részesítette. A Magyar Úttörők Szövetsége országos elnöksége többször dicsérőoklevéllel jutalmazta közösségi munkáját.

Tanítói diplomáját pontosan ötven éve vehette át a Jászberényi Tanítóképzőben. Ez alkalomból köszöntjük Abony város pedagógusai előtt az aranydiplomás Kiss Imrénét.

Kívánunk jó egészséget, és hosszú boldog életet szerető családja körében!

43 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak