Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Pál Szabó Andrea Miniszteri Elismerő oklevelet vehetett át

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

A Somogyi iskola kiváló tanítónőjét a Városi Pedagógusnap alkalmával köszöntötték. Abony város lakossága nevében szeretettel gratulálunk és köszönjük munkáját!

Pál-Szabó Andrea tanítónő 1999 óta tanít a Somogyi Imre Általános Iskolában. Ezt megelőzően Kétpón és Szolnokon dolgozott. Ének szakkollégiumot végzett, amelyhez később társult a matematika. Ebben a tanévben már az alsós és felsős énekkart is vezényelte a karácsonyi műsorban.

2018-tól az informatika, mint műveltségi terület is belépett életébe, azóta ezzel is segíti az oktatást.

Részt vesz új módszertani formák kipróbálásában. A matematika tantárgy tanításában a szorobán használatát ő vezette be a Somogyi iskolába.

Nagyon szép eredménnyel készíti fel az alsó tagozatos diákokat a matematika versenyekre. Az elmúlt tanévben a megyei és országos matematikaversenyeken kimagasló eredményeket ért el tanítványaival. Többek között: Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatverseny III. évfolyam országos I. helyezés, Házitanító Matematikaverseny országos I. helyezés, a MéhÉsz Logikai verseny országos III. helyezés, Bendegúz MatekÁsz vármegyei döntő III. helyezés, LÜK verseny országos döntő II. és IV. helyezés.

Tanítványai idén is országos 1. helyen végeztek a Matekguru Kárpát-medencei matematika csapatversenyben a 3. és 4. osztályosok korcsoportjában.

A pedagóguspályán eltöltött évei, szakmai sikerei, példamutatása méltóvá tették a „Miniszter Elismerő Oklevele” elismerés adományozására. Gratulálunk!

48 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak