Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Abony Közneveléséért díjat vett át Bölcskei-Molnár Zoltánné

Gratulálunk a kitüntetéshez!

Sok szeretettel gratulálunk Kati óvónéni a kitüntetéshez Abony Város Lakossága nevében!

A díjazott a kitüntetést a Városi Pedagógusnapon vette át.

Abony Város Önkormányzat Abony Közneveléséért díjat adományozott Bölcskei-Molnár Zoltánnénak, a Gyöngyszemek Óvoda óvodapedagógusának.

B. Molnár Zoltánné, Kati óvó néni szinte a Gyöngyszemek Óvoda falai közt cseperedett, hiszen a Szelei úti épületbe járt bölcsődébe, majd az Újszászi útra óvodába. A Somogyi iskolában töltött általános iskolai évek után a nagykőrösi Óvónőképzőben végzett 1986 óta töretlen lendülettel végzi óvodapedagógusi munkáját, amelyben mindig képes a szakmai megújulásra. 2007-ben pedagógus szakvizsgát tett gyermek, ifjúság és családvédelem szakterületen, hogy a rá bízott gyermekek képességeit a lehető legmagasabb színvonalon fejlessze, problémáikra megnyugtató megoldást találjon. Az évek alatt számtalan óvodás kisgyermeket vezetett be az óvodai élet világába és vezetett el az iskoláig, mindig figyelve egyéni képességeikre. Kiválóan alkalmazza és ötvözi a hagyományos és pedagógiai szemléletet a gyakorlatban. Az óvoda alkalmazotti közösségének vezető személyisége, a fiatalabb és tapasztaltabb kollégák is egyaránt számíthatnak segítségére, empátiájára, lényegretörő problémamegoldási javaslataira. A városi rendezvényeken rendszeresen részt vesz önkéntesként, képviselve a Gyöngyszemek Óvodát. A város médiafelületein rendszeresen beszámol az óvodai élet minden eseményéről, ő az óvoda „sajtósa”.

Sokoldalú tevékenységéért, hosszú éveken át tartó kimagasló szakmai munkájának elismeréseként Abony Város Önkormányzata Abony Közneveléséért Díjat adományozott Bölcskei-Molnár Zoltánnénak.

Gratulálunk!

69 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak