Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.04 K.

Remek szezont zárt az Abonyi Kézilabda Club

Gratulálunk az idei szezonhoz!

Remek szezont zárt az Abonyi Kézilabda Club a 2023/24-es szezonban!

Fantasztikus eredményt értünk el minden szinten ahol csapataink versenyeztek.Sorrendben haladva az U12-es lányainknak nem volt egyszerű szezonjuk,Szebeniné Tóth Renáta edzőnkkel nem tudták elkezdeni a szezont mert anyai örömök elé nézet,így a felkészülést már Orján Viktóriával indult.A bajnokság felénél Vikinek is át kellett adni az edzői szerepet mert ő is anyai örömök elé nézett,Surman István vette át a lányokat aki már dolgozott a clubnál. Ezek a "nehézségek "ellenére a lányok remek munkát végeztek edzéseken és az egész évben.Fantasztikus teljesítménnyel 20 mérkőzésből 20 győzelmet arattak,nem találtak legyőzőre egész szezonban.Igaz itt még nincs tabella.de kis bajnokoknak nevezhetjük őket.U13-as lány csapatunk is nagyon szép szezont zárt Mayer-Nagy Zsuzsanna edzőnk vezetésével.ezek a lányok több fronton is teljesítettek hiszen U14-es csapatunk gerincét is ők alkotják.Nem beszélve arról,hogy az Országos Diákolimpiai döntőben is lesz jelenésük június közepén Debrecenben..Egész évben ők is remek és alázatos munkát végeztek 18 mérkőzésből 17 győzelem egy vereséggel zárták a szezont.U14-es csapatunkat ahogy említettem kis túlzással ugyan ezen játékosok alkotják.így az edzések és a felkészülések is együtt zajlottak. U14-es lányaink 22 mérkőzésből 20 győzelem 2 vereséggel mehetnek nyári szünetre.

Serdülő lányaink egy erős bajnokságban szerepeltek ahol az egyik legfiatalabb életkorú csapat voltunk.De semmi szégyenkezni valónk nem volt,egy viszonylag gyengébb ősz után egy remek tavaszt produkáltak Nyeső Péter tanítványai.Így a bajnokság előkelő 5.helyén zárták a bajnokságot. Dicséretes a lányoktól,hogy az edzésmunkájuk kifogástalan volt egész szezonba.

Újonnan alakult felnőtt csapatunk sem maradhat ki a dicséret alól mert pazar évet produkáltak.Annak ellenére,hogy sokan több éves kihagyás után álltak bele a munkába.Arról nem beszélve,hogy a csapat nagy részén soha nem játszott egymással,és jelentős korkülönbség is van a csapatban.Ezek tudatában vágott neki csapatunk a bajnokságnak. De gyorsan kiderült,hogy egy remek csapat egység alakult ki és ez meg is hozta a sikert.Hajszálon múlt,hogy bajnoki döntőt játszhassanak a lányok.Végül a bronzérem jogos tulajdonosai lettek.

Végül de nem utolsó sorban szeretnénk megemlíteni ovisainkat és az alsó tagozatos gyerekeinket akik igaz nem kapnak még nagy szerepet,de alázatosan és komoly elszántsággal dolgoznak Kandi Évi kezei alatt, akik hétről hétre edzenek,úgy,hogy mérkőzéseket még nem játszanak.De várhatóan már közülük is lesznek jó páran akik a következő szezonban bajnoki mérkőzéseken vesznek majd részt.

Minden játékosunknak,edzőnknek,a clubnál dolgozóknak,segítőknek,szurkolóinknak jó pihenést és szép nyarat kíván az Abonyi Kézilabda Club!!!!!

Bárány József elnök

67 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak