Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.05 Sze.

Gyereknap és Nyíltnap a Csemetekert Bölcsődében

Nagyszerű napot töltöttek együtt a szülők és a gyermekek

2024.május 29-e délután tartottuk intézményünk gyermeknapját, melyre szeretettel vártuk jelenlegi gyermekeink mellett a leendő és érdeklődő gyermekeket és szüleiket is. Igyekeztünk sokszínű programokkal eltölteni a délutánt, melynek keretein belül lehetőséget biztosítottunk tésztaláncfűzésre, horgászatra, illetve különböző sablonok kiválasztásával csillámtetoválásra és arcfestésre is, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni Szabados-Lőrinczi Rékának, intézményünk egyik kedves szülőjének!

A gyerekek nagy örömmel próbálták ki az ugráló várat a nagy meleg ellenére is, valamint szívesen motoroztak, bicikliztek vagy homokoztak. Jó kedvvel mulattak a gyerekdalokra az udvart elárasztó buborékok között, melyet Lengyelné Mucsi Hajnalka biztosított buborékfújó gépén keresztül. Köszönjük szépen! Amikor pedig elfáradtak, megpihenhettek intézményünk teraszán, ahol különböző, kisgyermeknevelők által sütött muffinokkal, szendvicsekkel és innivalókkal láttuk őket vendégül.

Köszönjük szépen minden kedves résztvevőnek és érdeklődőnek a megjelenést, bízunk benne, hogy szeptembertől sűrűbben lesz lehetőségünk találkozni.

75 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak