Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.11 K.

Megkezdődött az utak felújítása

Tájékoztatás útfelújításról!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város Önkormányzata saját forrás biztosításával a Bem József, Wekerle Sándor, Bezerédi Imre, Damjanich János, Vajda János, Ady Endre, Névtelen, Méri István, Csokonai, Tomori Pál, Szilágyi Dezső utcát felújítja.

Burkolatrekonstrukció során elvégzendő munkálatok

A Bem József utca (346 Hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,0m szélességében, 150fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Wekerle Sándor utca (1377 Hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,0m szélességében és 240fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Bezerédi Imre utca (2538 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,5m szélességében és 211fm hosszúságban felújításra kerül kettőrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével.

A Damjanich János utca (2467 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 4,5m szélességében és 255fm hosszúságban felújításra kerül egyrétegű bitumenemulziós felületi bevonat készítésével, kettőrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével. A pályaszerkezet mindkét oldalán 0,6-0,6 m szélességben padka kerül kiépítésre.

A Vajda János utca (4043 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,6m szélességében és 189fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

Az Ady Endre utca (3866 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,6m szélességében és 74fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Névtelen utca (3878 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,6m szélességében és 155fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Méri István utca (2964/2, 2963/48, 2963/58 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,5m szélességében és 255fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel egyrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével.

A Csokonai utca (508 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,0m szélességében és 304fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Tomori Pál utca (497 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,6m szélességében és 130fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Szilágyi Dezső utca (2682 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 3,0m szélességében és 215fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

Az útburkolat felújítása során új csapadékvíz elvezető elemek nem kerülnek kiépítésre, valamint a meglévő vízelvezető földmedrű árkok profilozása nem valósul meg.

A kivitelezés megkezdésének várható időpontja: 2024. június 11. (kedd)

A kivitelezés várható időtartama: 2-3 hét

A kivitelezést végző Vállalkozás: Bitunova Kft.

A Damjanich János, a Vajda János és a Csokonai utca nem teljes hosszúságában kerül felújításra, jelen beruházás részét a legkritikusabb és a legbalesetveszélyesebb szakaszok képezik.

A kivitelezési munkálatok megkezdése előtt a felújítandó úttestről, kapubejárókról, valamint az ingatlanokról állapotrögzítő felvételek készülnek.

Az útfelújítás ideje alatt forgalomkorlátozások, útlezárások várhatóak!

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét! Közlekedjenek óvatosan az érintett útszakaszon!

Pető Zsolt

Polgármester

Abony Város Önkormányzata

22 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak