Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.11 K.

Aszakkör kiállítás

Érdemes lesz megnézni ezt a kiállítást

2024. június 11-én nyílt meg a művelődési ház baba-mama horgoló szakkörének kiállítása, amelyet Jandácsik Pál nyitott meg az intézmény és a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Vármegyei Igazgatóságának nevében is.

A megnyitó kezdetén a FALKA két tagjának: Vikartóczki Emesének és Mocsári Alexandrának műsorát hallhatta a közönség, majd az alkotó művészeknek mondtak köszönetet: Kasza Tibornénak, Flammer Istvánnénak, Vígh Istvánnénak, Pataki Sándornénak, Dora Nikolettának, Kosaras Józsefnének, Habony Ferencnének, Berkó Lajosnének és végül, de nem utolsó sorban Kovácsné Gulyás Zsuzsinak, aki igazából nem tanulni jött a Baba-mama horgoló szakkörbe, hanem Ő volt az, aki a többieknek megmutatta a horgolás csínját-bínját és segítette a tanulási folyamatokat.

Külön köszöntötték a csoport segítőit, Homoki Lászlóné Babit, Kalászné Vámos Katalint és Madácsi Évát, akik papírfonással készült alkotásaikkal emelték a kiállítás színvonalát.

A baba-mama horgoló szakkör országos sikert is elért. A Nemzeti Művelődési Intézet „Egyszer volt, hol nem volt” című alkotói pályázata keretén belül egy tetszőleges mesét kellett létrehozniuk. A kismalac és a farkasok a Nemzeti Művelődési Intézet Lakiteleken megnyitott kiállításán kiemelt helyen szerepelt, ugyanis díjazásban is részesült. Ez az installáció az abonyi kiállításban is megtekinthető!

Köszönjük az alkotóknak, hogy ezzel is öregbítették Abony városának hírnevét! Gratulálunk nekik, további hasonló eredményeket kívánunk!

22 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak