Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.18 K.

Boldogan strandoló diákok

Pető Zsolt polgármester látogatott ki a Strandra

Kilátogattam az abonyi strandra, ahol nagyon sok diákkal találkoztam, akik testnevelés óra keretében használják a létesítményt. Emellett már az úszótanfolyamok is megkezdődtek.

Remélem, az ingyenes strandhasználattal sok diáknak szerzünk ezzel nagy örömöt, és biztosíthatjuk a testedzés változatosabb formáját is egyben.

Ahogyan arról korábban beszámoltam:

Az iskolai testnevelés óra keretében ingyenesen látogatható az abonyi strand.

A városvezetés és a Ceglédi Tankerületi Központ támogatásának eredményeként az idei tanév végéig a helyi iskolák tanulói számára a testnevelés órák keretében ingyenesen látogatható az abonyi strand. Ebben az esztendőben már április 26-án megnyitotta kapuit a strand és amennyiben az időjárás engedi akkor egészen szeptember 30-ig várja az úszni és fürdőzni vágyókat. Az előzetes számítások szerint a jelentősen megnövekedett rezsi költségek miatt a belépőkből és egyéb díjakból származó bevétel nem fedezi az üzemeltetési költségeket, ezért az önkormányzat 2024-ben 15 Millió forinttal járul hozzá a zavartalan működéshez. Az üzemeltetés biztonsága és a pénzügyi fedezet biztosítása mellett a városvezetés ebben az esztendőben is támogatja az első osztályba lépők úszásoktatását, a gimnázium végzős diákjainak nyári strandolását, valamint a testnevelési órák keretében történő úszást.

Ezen kívül is mindenkinek sok szeretettel ajánlom az abonyi strandot!

Pető Zsolt

polgármester

35 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak