Ugrás a tartalomhoz
2024.06.20 Cs.

Gratulálunk az érettségizőknek!

Sikerekben gazdag éveket kívánunk mindenkinek!

Befejeződtek az érettségi vizsgák a Török János Református Oktatási Központ Kinizsi Pál Gimnáziumában. Június 20-án vehették át érettségi bizonyítványaikat a sikeres vizsgát tevők. Nagyszerű hír, hogy mindenkinek sikerültek a vizsgák, és talán még nagyszerűbb, hogy sok szép eredmény született. 26-an érettségiztek a végzős osztályban és 12 előrehozott érettségi volt ebben az évben. Az oktatási intézményben Földi László érettségi elnök, Stummer- Mészáros Bernadett intézményvezető asszony és Szendrei- Juhász Ágnes intézményvezető helyettes asszony adták át az okleveleket, tanúsítványokat, bizonyítványokat a diákoknak.

A városvezetés nevében minden végzős tanulónak strandbérletet hoztam ajándékba. Bízom abban, hogy az osztálytársak a szünidőben ott is találkoznak majd.

Abony város lakossága nevében sok szeretettel gratulálok, bízom benne, hogy a felvételinél is teljesül a diákok minden vágya, kívánsága! Kívánok a szünidőre jó kikapcsolódást, pihenést a kinizsis diákoknak! Nagyon büszke vagyok Rátok!

Pető Zsolt

polgármester

24 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak