Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.26 Sze.

Merse baba segítséget kér

Nagy út áll még a harcos kis hős előtt!

Kedves Abonyiak! Kedves Mindenki!

Krupincza Merse Mór vagyok, 2023. 11. 09.-én születtem Budapesten, azóta én is az abonyiak népes táborát bővítem. Amíg Anya pocakjában voltam, a vizsgálatok során kiderült, hogy több genetikai problémával fogok a világra jönni.

Az egyik vesém nem működik, a szívemmel több összetett probléma van, illetve gyomor és végbél tájékon elzáródásaim vannak. Rögtön születésem után várt rám az első nagy műtétem, ezeket az elzáródásokat részben orvosolták, így tudok táplálkozni, illetve sztóma zsákot kaptam.

Emiatt vár rám még egy nagy műtét, az alsó elzáródást is helyre hozzák, ha picit nagyobb leszek. Azonban kiderült, hogy a szívproblémám sokkal nagyobb és sürgetőbb, ezért jelenleg is kórházban vagyok, szívműtétem lesz.

Remélem mire ezeket a sorokat olvassátok, túl leszek rajta, de hosszú felépülés vár rám. Apa amikor csak tud, jön meglátogatni engem és Anyát. A műtétek után különböző fejlesztések várnak rám. Anya és Apa igyekeznek mindent megoldani, de ha valaki úgy érzi, szeretne kicsit besegíteni nekik, azért nagyon hálásak lennének.

Amennyiben szeretnéd támogatni felépülésemet és fejlesztéseimet, az alábbi bankszámlaszámon megteheted: 11773425-02843867-00000000 /OTP Bank Nyrt./

Számlatulajdonos: Krupincza Tamás (Édesapa)

Amennyiben bármi kérdésed van, felteheted a következő telefonszámon nagypapámnak: 06-30/816-0250

Köszönettel: Krupincza Merse Mór

422 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak