Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.08.13 K.

Boldogan tértek haza az abonyiak az Esterházy Barokk Ételfőző Fesztiválról

Kedves vendégeket fogadtam a Polgármesteri Hivatalban. Ahogyan arról már abonyi oldalainkon beszámoltunk, barokk főzőversenyen főztek az abonyiak és hatalmas sikert arattak . Ma a csapattagok elhozták azokat a serlegeket, melyeket a versenyen nyertek. Boldogan meséltek arról, hogy milyen nagy élmény volt számukra a rendezvény. A „polgármesteri főzést” is megnyerte Abony városát képviselve a „remek négyes”. Végtelenül büszke vagyok minden csapattagra és kívánom, hogy még sok ilyen szép sikert érjenek el. Az ilyen főzőversenyek arra is nagyon jók, hogy városunknak jóhírét vigyék az abonyiak.

Az elmúlt hétvégén, augusztus 10-én Fertődön rendezték meg azt a főzőversenyt, melyen az abonyi Fidesz és Abony Város csapata is csapata hatalmas sikert aratott. Abony város vaddisznó pörköltjét, valamint a Kinizsi birtok bivaly raguját készítették el. Nagyon sokan segítették a csapat sikerét. Németh György főszakács és felesége Erika, valamint Rékasi István és felesége, Krisztina igencsak kitettek magukért.

Meg is lett az eredménye hiszen megnyerték a versenyt! 1. és 2. helyet hoztak haza. Különdíjas lett a szintén abonyi Lehóczki-Szegő Lili desszertje aki egy abonyi fiatal anyuka és egy másik csapatban indultak férjével.

Sok szeretettel gratulálunk!

 

Pető Zsolt polgármester

 

 

112 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak