Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.05.05 Sze.

„Olyan jó, hogy él a Város!”

Május 5-én Pető Zsolt polgármester irodájában fogadta Bozóki Viktóriát, aki a közelmúltban az Eszterházy Károly Főiskola szépséges gólyahölgye lett.

 A városvezetővel Viki kötetlen beszélgetést folytatott, a fiatal, első éves egyetemi hallgató lány nagyon örült annak, hogy Pető Zsolt meghívta őt a Polgármesteri Hivatalba. Az abonyi egyetemista lány lapunknak elmondta, hogy úgy érzi, hogy „nagyon jó, hogy él a város”, és mindig történik valami jó dolog Abonyban, mióta az új városvezetés megkezdte a munkát. Viki nagy örömmel fényképezkedett a Városközpontban a dupla szívnél is, mely igazán tetszik neki.

Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy büszkék az abonyi fiatalokra, akik sikeresek valamely területen, és reményét fejezte ki, hogy Bozóki Viki tanulmányai végeztével hazatér dolgozni Abonyba. A városvezető felajánlotta, hogy amennyiben ötletei vannak az egyetemista lánynak a Város életével, annak jobbításával kapcsolatban, akkor keresse fel őt ismét.

Bozóki Viki egy igazán nemes felajánlást is étvehetett a mai napon, a Vénusz Szépségszalon ajándékát, melyben „átváltoztatják” az abonyi szépséget. Erről a későbbiekben beszámolunk Önöknek!

LV

838 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak