Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.05.10 H.

Újra megtelt a gimi diákokkal és nevetéssel

A féléves online oktatást követően a mai napon ismét jelenléti oktatás kezdődött országszerte, így az abonyi Kinizsi Pál Gimnáziumban is.

Stummer- Mészáros Bernadett igazgatónő az alábbikaról számolt be közösségi oldalunknak:

„Nevetéssel telt meg ma a Kinizsi Pál Gimnázium épülete. November óta nem volt jelenléti oktatás az intézményünkben. Kis csoportban behívtuk a végzős tanulóinkat egy-egy alkalommal, de az teljesen más volt.

 

A mai napra nagyon készültünk, mind az Osztályfőnökök, Szaktanárok, mind a diákok.

Csak osztályfőnöki órákat terveztünk mára, hogy a Kollégák ié a Diákok is visszaszokjanak a féléves távollét után. A tanulók között volt, aki már nagyon várta, hogy jöhessen, bár a korán keléshez még hozzá kell szokniuk. Csokival vártuk őket, közösségépítő játékokkal, beszélgetéssel, közös képnézegetéssel telik a nap. Az épületet ózongenerátorral fertőtlenítettük az érettségi vizsgák után, a hőmérés, kézfertőtlenítés kötelező az oktatási intézménybe történő belépéskor.

A következő napokban a szaktanárok ismétléssel, gyakorlással nyitnak az osztályokban. Természetesen egy nap alatt nem lehet az "új" helyzethez hozzászokni, a következő napok arról szólnak, hogy újra közösséggé váljanak az osztályok.”

1032 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak