Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.06.16 Sze.

Ismét Viki vágtázik Abony színeiben

A tavalyi évben képviselte Abony Városát első alkalommal Zboray Viki, aki Marokkó nyergében vágtázva, szép eredményt elérve lopta be magát a városlakók szívébe.

Az idei évben megint Zboray Vikinek szurkolhatunk, mert a Nemzeti Vágtán ő lesz a lovasunk.


Zboray Viki:
„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy idén is Abony színeiben versenyezhetek Marokkó nyergében. A 2020-as nemzeti vágtán 3. helyezést értünk el középdöntőben ezt mind edzőmnek, Petrik Tamásnak és Abony támogatásának köszönhetjük. Abony az elmúlt év alatt nagyon a szívemhez nőtt, elmondhatatlanul jó érzés volt a közösség kedves hozzáállása, illetve külön megtiszteltetés volt, hogy Pető Zsolt polgármester személyesen jött szurkolni. Már hónapok óta elkezdtük a felkészülést. Tamás most is fantasztikus edzéstervet állított össze számomra. Idén több tapasztalattal tudok starthoz állni és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél jobb eredményünk legyen.”


Petrik Tamás, Viki edzője:
„Tanítványom Zboray Viki idén ismét starthoz áll Marokkó nevű lovával a Nemzeti Vágtán. Örülünk annak, hogy most már második éve képviselhetjük Abony Városát. A tavalyi eredményünkkel sem kellett szégyenkeznünk, de idén a 2020-as év tapasztalataival és a sok- sok Marokkóba fektetett munkával a hátunk mögött idén még jobb eredményben reménykedünk. Kérjük az abonyiakat, hogy jöjjenek minél többen és szurkoljanak Vikinek és Marokkónak a vágtán. Először egy vidéki előfutamon kell kvalifikálnunk magunkat a budapesti döntőre, majd ott is helyt kell állnunk. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk! Mi mindent megteszünk érte!”

817 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak