Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.07.21 Sze.

TESLA ajánló: Helybe hozunk egy fantasztikus produkciót!

Szeretettel ajánlom!

Kétféle ember létezik. Aki szereti a színházat, a musicaleket, és aki nem jár színházba.

Nem titkolt célunk, hogy az előbbieknek megadjuk a lehetőséget a szórakozásra azzal, hogy helybe hozzunk egy fergeteges  produkciót, a többieknek pedig lehetőséget kínáljunk arra, hogy megismerjék a zenés színházi darabok adta élmény élvezetét.


Ha meghalljuk a Tesla szót, mindenkinek az elektromos autó jut eszébe, de a darab Nikola Tesla életútját mutatja be. Nicola Teslát méltán emlegetik "zseniális feltalálónak", hiszen164 bejegyzett szabadalma maradt az utókorra. Életútja átível Európán és Amerikán, a darab ezért annyira látványos,  minden dallam és minden díszlet igazodik az éppen helyszínül szolgáló ország stílusához. Hallgatjuk Párizs, Budapest, Amerika hangjait, közben a fények és a díszlet látványa  repíti a nézőt az éppen bemutatni kívánt városba.

A Tesla nagymusical Utazás a nagyvilágban egy csodálatos elme életútján keresztül. A színház mindig is pénzbe került. A minőségi színház még többe. A város költségvetése nem teszi lehetővé, hogy ingyenes színházat kínáljunk a város lakóinak, de a jegyárakat le tudtuk úgy csökkenteni, hogy aki tényleg szeretné látni a Teslát, az akár 4900 forintért is tud jegyet vásárolni. 

A darab műszaki igénye is sejteti a produkció nagyságát. Három kamion szállítja helybe az eszközöket és az építés két teljes napot vesz igénybe. 14 méteres színpad, hatalmas mozgó ledfalak, a 21. század csúcseszközei a fény és hangtechnikában, 24 fős műszaki stáb. 33 színpadi előadó, köztük az ország legnevesebb musical színészei. Müller Péter Sziámi dalszövegíró, Radó Denise, Sebestyén Áron nevei adják a garanciát a tisztelt nagyérdemű magasfokú szórakoztatására, velük a vastaps máris garantált.


Nem csak abonyiak vásárolnak jegyet. Szép számmal érkeznek nézők Szolnokról és a környező településekről, sőt még budapesti jegyvásárló is akad. Ezek az emberek hírünket viszik majd és egy életre szóló élménymorzsát raktároznak el az emlékeikben Abonyról, az abonyi Tesláról.


Nyitni, nyitni, nyitni! Vinni a hírünket, hogy majdan Abonyban vendégeink legyenek a ma még ismeretlenek. Goethe szavaival élve:
"Naponta nő és tágul a világ;
tegyétek tökéletesebbé tehát.
Mert ha jobb és tökéletesebb lett,
benne mindenki otthont lelhet." 

Pető Zsolt polgármester

1408 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak