Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.11.25 Cs.

„ABLAK AZ ÜNNEPRE”

adventi ablakdíszítő verseny

Sok szeretettel hívjuk játékra mindazokat, akik szeretnék adventi pompába öltöztetni, feldíszíteni házuk ablakát vagy ablakait, és azt szeretnék megmutatni másoknak is!

Mit kell tenned?

Nevezz be a versenyre, küldd el az ablakod esti fényben ragyogó fényképét nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy itt üzenetben. Játssz és nyerj! Határidő: 2021. december 14.

Képeiteket a beérkezés sorrendjében közzétesszük az Abony.hu oldalán, de a legszebb ablakokra szavazni egy közös képgalériában lehet december 15- 18-án délig. Eredményhirdetés, és díjátadó a Város Főterén az adventi gyertyagyújtás alkalmával december 18-án 16 órakor!

Hogy mit is nyerhetsz, ha részt veszel a versenyben?

Minden nevező egy páros belépőt kap ajándékba a Város korcsolyapályájára!

Fődíjak:

  1. 50.000 Ft-os bútorvásárlási utalvány
  2. 20.000 Ft-os ajándékutalvány
  3. 10.000 Ft-os élelmiszervásárlási utalvány

Játékra fel! Figyeljétek az ablakdíszítő versennyel kapcsolatos folyamatos híreinket!

Adventi ablakvadászat!

Figyelj! Ha megadod a címed, rákerülsz Abony Város adventi térképére, melyet közzéteszünk. Az érdeklődők december 19-én körbe sétálva a várost, személyesen is gyönyörködhetnek majd a pompás díszítésekben!  Az ezen az estén a legtöbb helyre ellátogatókat díszoklevéllel jutalmazzuk! Nekik az lesz a dolguk, hogy a séta végeztével minden helyszínről küldjenek nekünk be szelfit és fényképet, mellyel bizonyítják, hogy felkeresték az adott helyet!

Az ablakvadászoknak is jó játékot kívánunk!

2643 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak