Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.12.20 H.

Megyei támogatás

Az előttünk álló uniós támogatási időszakban meghirdetésre kerülő pályázatok benyújtásának és a támogatások felhasználásának feltétele, hogy az Önkormányzat aktualizált településfejlesztési tervekkel rendelkezzen.

E tervek előkészítése speciális szakismeretet igényel és költségét tekintve több tízmillió forintot is jelenthet. Ezért is nagy öröm, hogy Pest Megye Önkormányzata és Abony Város Önkormányzat együttműködésének eredményeként a Megye befogadta városunk kérelmét és saját forrásból elkészítteti Abony településfejlesztési tervét. Pető Zsolt polgármester: Pest Megye Önkormányzatával szoros együttműködésre törekedtünk az elmúlt időszakban, amit folytatni kívánunk a jövőben is. A közös gondolkodásnak mára már kézzelfogható eredményei is vannak. A megyei döntésnek, támogatásnak köszönhetően nem csak hatalmas összeget spórolhat meg városunk, hanem hatalmas lehetőséget is kap az Európai Uniós források lehívására.

 

Képünkön Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke Abonyban a Szent Korona makett felállítása alkalmából rendezett ünnepségen

759 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak