Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.02.21 H.

Zöld Óvoda tábla a Szivárvány óvodában

Ahogyan arról lapunk beszámolt, az abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde sikeresen pályázott a Zöld Óvoda cím elnyerésére.

 Az ezzel kapcsolatos tanúsítványt és táblát a napokban kapta meg az intézmény, az ott dolgozók legnagyobb őrömére. Széll Tamásné intézményvezető lapunknak elmondta, hogy nagyon örülnek a cím elnyerésének, sőt, tovább munkálkodnak azon, hogy az ovi a környezetvédelmi nevelésben élen járjon. Ezen cél megvalósítása érdekében jelenleg írnak egy pályázatot, melynek célja a „Madárbarát” cím elnyerése.

z1 640 480

Az óvoda mindennapi történéseit szívügyének érzi Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester asszony, aki munkája során a környezetvédelem ügyét kiemelkedő fontosságúnak tartja. Ezért is örült annak, hogy a Szivárvány óvodában az apróságok naponta részesülnek a környezettudatos nevelésben.

z 640 480

Mikor beadta az ovi a pályázatot a Zöld Óvoda cím elnyerésére, én magam adtam  hozzá az ajánlást, mert  szeretném, ha Abonyban egyfajta tudatformálás lenne, és ezt kicsiknél kezdenék. Ez nem az én érdemem nyilván, hiszen ők ezt már sokkal hamarabb elkezdték. Nagyon nagy öröm számomra, hogy elindult ez a folyamat Abonyban. Bízom abban is, hogy csatlakozni fognak hozzájuk más oktatási intézmények is, és minél több helyen megvalósulhat a „zöld szemléletmód” átadása. Gratulálok a Szivárvány Óvoda és Bölcsőde minden munkatársának! ”- mondta el lapunknak adott interjújában Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester asszony.

 

z2 640 480

Abony Sajtó

1020 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak