Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.04.11 H.

Családbarát Munkahely címet nyert el a Polgármesteri Hivatal

Nagy volt az öröm az Abonyi Polgármesteri Hivatalban, amikor kiderült, hogy sikeresen pályáztak a Családbarát Munkahely/Szolgáltató Hely tanúsító védjegy minősítésére.

Az ezzel kapcsolatos tanúsítványt a közelmúltban kapta meg a hivatal. A mai napon Pető Zsolt polgármester ünnepélyesen is gratulált kollégáiknak a megtisztelő cím elnyeréséhez, melyet a Miniszterelnökség adományozott. Ezzel a Polgármesteri Hivatal jogosulttá vált a védjegy logó használatára és online letöltésére.

 

MI A CSALÁDBARÁT HELY TANÚSÍTÓ VÉDJEGY?

A Családbarát Magyarország Központnál hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük azt is, hogy mára egyre többen ismerik fel: a családi életben kiegyensúlyozott munkavállaló az elkötelezettségével az adott szervezet sikeréhez is hatékonyabban járul hozzá. A szervezeti szinten érvényesülő családbarát szemlélet a munkavállalók hosszútávú megtartásában is segít, a munkaerőpiacon pedig versenyelőnyt biztosít.

aa

A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a jelentkező munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.- olvasható a minősítő szervezet honlapján.

1226 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak