Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.08.31 Sze.

Idén is lesz Idősek Világnapja rendezvény

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

A tavalyi esztendőben nagy sikert aratott a Varga István Városi Sportcsarnokban megrendezett Idősek Világnapja rendezvény.  Örömmel jelentem be, hogy ebben az évben ismét sor kerül a népszerű program megvalósítására, ahová nagy szeretettel várjuk a 60 év feletti abonyiakat. A szervezés megkezdődött. Augusztus 30-án irodámban folytattam megbeszélést a rendezvénnyel kapcsolatban az Abonyi Idősügyi Tanács tagjaival, Balogh- Kökény Krisztinával, a Humán Szolgáltató Központ intézményvezetőjével, valamint Járdány Vanda önkormányzati képviselővel, aki segítségünkre lesz a szervezésben. Jó hír, hogy idén is lesz sztár fellépő.

Szeptember 30-án délután tervezzük a Varga István Városi Sportcsarnokban az Idősek Napja programot. Kérem, bővebb információkért figyeljék folyamatosan Abony Város hivatalos közösségi oldalát, hiszen hamarosan lehet majd jegyeket is igényelni az ingyenes programra. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Az Idősek Világnapja rendezvény mellett az Abonyi Idősügyi Tanács ülésén tájékoztatást adtam folyamatban lévő fejlesztéseinkről, a város költségvetéséről, és az előttünk álló feladatokról is.

 

756 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak