Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.10.21 P.

TÁJÉKOZTATÓ A 2022. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁSRÓL

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az internetes önkitöltési időszak lezárultával a számlálóbiztosok 2022. október 20-án csütörtökön megkezdték az adatfelvételt.

 A 2022. november 20. napjáig tartó összeírói időszakban a számlálóbiztosok felkeresik azokat a címeket, ahol nem éltek az online kitöltés lehetőségével.

Minden számlálóbiztos saját, névre szóló, egyedi azonosítószámmal rendelkező számlálóbiztosi igazolvánnyal rendelkezik. Az igazolvány a személyi azonosságot igazoló fényképes okmánnyal (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) együtt érvényes. Amikor a számlálóbiztos becsönget, fel kell mutatnia a számlálóbiztosi igazolványát és lehet kérni, hogy igazolja magát a személyi azonosító igazolvánnyal is.

A számlálóbiztos ellenőrzésére a népszámlálás teljes időszaka alatt működő, ingyenesen hívható információs telefonszámon (+36 80 080 143) van lehetőség.

Amennyiben a számlálóbiztos az adott címen nem jár sikerrel, a postaládában hagy egy értesítőt, amelyen a telefonszámát is megadja. Ezen a számon lehetséges időpontot egyeztetni az illetékes számlálóbiztossal, annak érdekében, hogy egy olyan időpontot tudjanak egyeztetni, amikor megvalósítható a kérdőív kitöltése.

A 2022. évi népszámlálással kapcsolatban részletes tájékoztatást a www.nepszamlalas2022.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

Abony, 2022. október 21.

dr. Gáspár Anita

jegyző

  helyi népszámlálási felelős

608 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak