Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.11.14 H.

Jótékony INNOVEN

Naponta 15 adag meleg ételt ajánlott fel az INNOVEN Kft nehéz körülmények közt élő abonyiaknak

Az Abony Város Önkormányzatával történő együttműködés keretében az INNOVEN Kft naponta 15 adag meleg ételt, - mely tartalmaz levest és főételt is- ajánlott fel nehéz anyagi körülmények közt élő abonyi személyeknek. A közétkeztetéssel és rendezvények catering feladataival foglalkozó abonyi vállalkozás ezzel is szeretne segíteni a helyi családoknak, egyedül élőknek. A programban,- mely november 15-én kezdődik és a tervek szerint több hónapig tart- részt vesz a Humán Szolgáltató Központ, valamint bevonják a karitatív feladatokat ellátó helyi szervezeteket is.

Balog- Kökény Krisztina a Humán Szolgáltató Központ vezetője lapunknak elmondta, hogy ez a felajánlás nagy segítséget jelent majd a nehéz helyzetben élőknek, akik közt nem csak nagycsaládosok, hanem idős abonyiak is vannak. Minden segítség jól jön a nehezebb időkben. Az étel adományokat hétfőtől péntekig kapjuk, és a Humán Szolgáltató Központ munkatársai juttatják el az érintetteknek, saját és civil szervezetek által javasolt abonyiaknak.

 /Képünkön Szabadosné Fekete Marainna az Innoven vezető munkatársa/

innoven1

 

Korábbi időszakban már szintén volt olyan program, amikor az Innoven Kft munkatársai heteken át naponta jelentős mennyiségű meleg ételt ajánlottak fel. Akkor a házhoz szállítást a Katolikus Karitász Abonyi Csoportja vállalta magára.

Szabadosné Fekete Marianna, az Innoven Kft vezető munkatársa kiemelte, hogy a helyi önkormányzattal és annak intézményeivel remek együttműködési kapcsolatot alakítottak ki. Szívesen adományoznak meleg ételt, hiszen tudják, hogy ez minden esetben jó helyre kerül. „Örülünk, hogy segíthetünk, mi valóban az abonyiakért dolgozunk! Bízzunk benne, hogy sok helyi lakosnak szerzünk örömet felajánlásunkkal.”

Abony Sajtó

831 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak