Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.01.26 Cs.

Hamarosan kinyithatják a Kálvin úti játszóteret

Napirend előtti felszólalásában Járdány Vanda önkormányzati képviselő a mai képviselő- testületi ülésen jelezte, hogy szerencsés lenne, ha a Kálvin úti játszóteret kinytnák, mert erre nagy lakossági igény mutatkozik.

A képviselő asszony azzal indokolta kérését, hogy egyrészt tavaszias az időjárás, másrészt egy tizenötezres városban nem indokolt az, hogy csak egyetlen játszóterünk legyen nyitva a Mikes- tó partján.

Járdány Vanda elmondta, hogy a Mikes- tónál épült legújabb játszótér mindig nyitva van, a Parkerdőben 2021-ben közösségi összefogásból épített játszótér zárva tartását indokoltnak tartja, hiszen az egész létesítmény télen zárva van érthető okokból. Kérte, hogy vizsgálják felül a 2006-ben épült Kálvin úti játszótér nyitvatartási rendjét, hiszen az a város központi részén található. A képviselő asszony azt is indokoltnak tartja, hogy az iskolai szünetek alkalmával is legyen nyitva jó időben a létesítmény.

Pető Zsolt polgármester válaszában elmondta, hogy teljes mértékben egyetért Járdány Vanda képviselő asszonnyal a játszótér kinyitásának ügyével. Így a városvezető az üzemeltető ABOKOM Nonprofit Kft-t felkéri a nyitásra.

LV

376 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak