Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.01.18 Cs.

Manó Program a Gyulai Iskolában

Nagy sikert aratott a 4. Manó Program

Nagy érdeklődéssel fogadták az abonyi óvodások, és a szülők az újabb Manó Programot, amely a zene és az angol nyelv keretében valósult meg, a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola AMI aulájában, negyedik alkalommal. Nem kell magyaráznunk a zene csodálatos hatását a gyermekünk fejlődésére vonatkozóan. Sosem szabad figyelmen kívül hagynunk hogy a zene nemcsak az önkifejezés eszköze, de a tanulási folyamatok kiegyensúlyozott gyarapodás, és terhelhetőség eredménye. A zene lételem. Énekelni boldogság.

Az idegen nyelv minőségi elsajátításának kérdése nemcsak a szorgalom, hanem az anyagi ráfordítás figyelembevételének komoly mérföldköve. Amíg matematikából igénybe veszünk 60 órát megértjük azt, azonban ha nyelvtanulásra szánunk 60 órát, épp csak elkezdjük az idegen nyelv elsajátítását. Ennek értelmében, nem csekély a motiváció, és óriási kihivás, ha a nyelvről van szó. A nyelvbe való befektetés hosszútávú, de a legjobban megéri, a legjobban megtérül, anyagiak tekintetében is. Nyelvet tudni felbecsülhetetlen érték, amely hatalom, egy előny, amellyel csakis a siker útjára léphetünk.

Ha 12 éves kor alatt kezdjük el a nyelvtanulást, nagy eséllyel szerezhetünk jó kiejtéssel bíró, idegennyelvi tudást, továbbá gyors és hatékony nyelvtanulási képességet, stabil agyi stimuláció eredménye a tökéletes biztos nyelvtudás. Nagyon jól dönt az a szülő aki a nyelvi- ének pályára orientálja gyermekét. Átgondolt tudatos és legjobb választás, amely a jövőben is eladható versenyképes , és meghatározó lesz.

A Gyulai iskolában az 1.z osztályfőnöke Dömök Veronika lesz.

Dömök Veronika

156 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak