Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.02.24 Sze.

Gyulaisnak lenni jó!

Iskolánk képzési kínálata a jövő tanévtől számos ponton megújul. 

"Például a nagy múltú ének-zenei osztályban a népszerű angol nyelvű testnevelés mellett helyet kap a furulyázás oktatása, a közkedvelt iskolaotthonos osztályban családias légkörben már első osztálytól kezdve angolt tanulhatnak a gyerekek, és az indítandó osztályok között nóvumként jelenik meg a lego-robotika osztály, ahol a gyermekek emelt óraszámban tanulják a matematikát, ami kiegészül a ma már nagyon fontos informatikai képzéssel, a lego-robot programozás segítségével. A hagyományos általános tantervű osztályunknak pedig néphagyományőrző arculatot adunk, ahol heti egy órában néptáncon vehetnek részt a gyerekek, illetve népi játékokkal ismerkedhetnek.

Azokat a tanulókat pedig, akiket érdekel a másik osztályokban folyó munka is, szakkörök keretében szívesen hozzájuttatjuk a lego-robotika, a sakk, a számítógépes grafika, vagy éppen az énekkarban való éneklés élményéhez.

A művészeti oktatást is megújítjuk, a képző- és iparművészeti ágban a sikeres szobrászat tanszakunkat kiegészítjük a textil- és bőrműves tanszakkal, valamint két új művészeti ággal is szeretnénk bővíteni a kínálatot, a tánc- és népművészettel. A művészeti oktatásba iskolánk tanulóin kívül városszerte minden érdeklődő gyermeket szeretettel várunk!

Kedves Szülők, szeretettel hívjuk és várjuk iskolánkba gyermekeiket, mert Gyulaisnak lenni jó!"-

Kálló Marianna intézményvezető

740 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak