Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.11 H.

Polgármesteri Estély

Jótékony felajánlásokból bővülhetnek játszótereink

A köszönet és a jótékonyság estje volt az I. Polgármesteri Estély. Köszönetet mondtunk a város támogatóinak, akik 2019 óta töretlenül segítették Abony város fejlődését.

A rendezvény vendégei újra tanúbizonyságot tettek arról is, hogy fontosnak érzik a város jövőjét. Az est jótékonysági részében a jelenlévők felajánlásaiból 2.730.000.-Ft gyűlt össze, amiből bővülhetnek a városi játszóterek. A rendezvényen a felajánlások összegével megegyező önkormányzati támogatást ígértem a jelenlévőknek, így látványos játszótéri fejlesztés valósulhat meg a közeljövőben.

A rendezvényen színvonalas kulturális műsorokat láthattak a vendégek. Megyeri József borász barátunk segítségével megválasztottuk Abony Város idei borát. Gyönyörű díszterítést készített az INNOVEN Kft a jeles alkalomra és emellett finom ételeket szolgáltak fel a borvacsora mellé. Mészáros István vendéglősnek Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete nevében Életmű Díjat adtunk át.

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni mindenki segítő támogatását, és Járdány Vanda önkormányzati képviselőnk szervező munkáját.

Pető Zsolt polgármester

Képek: Lőrinczy Veronika és Makó András

212 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak