Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.27 H.

Remek szezont zárt a női felnőtt kézilabda csapat

Nem egészen egy éve alakult újjá a csapat

Egy káprázatos idegenbeli győzelemmel alapoztuk meg a szezon utolsó hazai mérkőzését, melynek tétje a bronzérem volt. Sajnos sérültjeink továbbra sem álltak rendelkezésünkre, Csenge pedig iskolai elfoglaltság miatt nem tudott részt venni a mérkőzésen.

Az idegenben bevált sor kezdett, de valahogy ez a mérkőzés más volt, mint az elmúlt héten. Görcsösebben, küszködősebben játszottunk, ami rossz döntések sorozatát hozta. Tetézte a bajt, hogy Fruzsi kapott a combjára egy térdest, ami miatt nem tudta folytatni a játékot. Nyilván a lányok kissé megzavarodtak, amit az ellenfél kihasznált és három gólos előnyt szerzett a félidőre.

Sajnos a szünetet követően ismét technikai hibák következtek, ami könnyű gólokat eredményezett az Inárcs számára, és veszélyesnek tűnő 6 gólos hátrányba kerültünk. Szerencsére Niki személyében megjött a nyugalom a pályára, bravúrt- bravúrra halmozott, ami lökést adott a csapatnak.

Az egész mezőny legjobbja, Bazsi gólokat szerzett, vagy heteseket harcolt ki, melyet Zora rendre értékesített. Fruzsi hihetetlen elszántságról téve tanúbizonyságot az utolsó tíz perce iszonyatos fájdalmak között visszaállt, így sikerült a hátrányt olyan mértékűre faragni, hogy a bronzérem Abonyba kerüljön.

Abonyi KC – Inárcs Örkény Kézilabda Club Egyesület II. 24-28. (12-15)

Nyeső Péter edző: „Hihetetlen izgalmas és érzelmes mérkőzés volt. Minden tiszteletem az Inárcs csapatáé, akik egy ilyen első mérkőzést követően is ekkora akarattal álltak bele a visszavágóra, azonban a sors igazságtalansága lett volna, ha nem a mi nyakunkba került volna ez az érem. Több érzelmes pillanat tarkította ezt a mérkőzést, számomra csodálatos érzés volt, hogy két 15 éves lány (Zora, és Hanna) milyen hidegvérrel tudta kezelni a feszültséget, és hogy segítették a csapatot, valamint a Fruzsi ember feletti akarata, ami a fájdalom ellenére újra a pályára hívta. Köszönöm a játékosoknak az egész éves nagyszerű teljesítményt, a vezetőségnek a lehetőség megteremtését, és természetesen a 8. játékosnak, a szurkolóinknak, akik nélkül ez nem sikerülhetett volna. Úgy érzem egy újabba sikeres szezont zártunk.”

53 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak