Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Gratulálunk Buzás Dóra tanárnőnek

Gratulálunk az elismeréshez!

Szeretettel és tisztelettel gratulálunk Buzás Dóra tanárnőnek!

Buzás Dóra hegedűtanár a múlt héten szerdán vehette át a Ceglédi Tankerület Kiváló Művésztanára elismerést.

Búzás Dóra tanárnő a zeneiskola vonós tanszakának hegedű szakos művésztanára, és tanszakvezetője, másfél évtizede kiemelkedő szakmai munkát végez. A tanítás mellett zenei rendezvényeken, nagyszerű koncerteken szerepelteti tanítványait, csodálatos, kuriózum számba menő darabokkal, zeneművekkel szórakoztatja a közönséget.

A legtehetségesebb növendékeket szóló kategóriában, illetve kamaraegyüttesekbe tömörítve készíti fel őket különböző versenyekre, fesztiválokra, ahol kimagasló eredményeket érnek el térségi, megyei, országos és nemzetközi szinteken. Zenei táborokat szervez, bonyolít, ezzel is motiválva a résztvevőket a fejlődésre, a zene és a hangszer szeretetére. Nyaranta különböző kurzusokon vesz részt saját tudásának fejlesztése érdekében.

Tanárként nemzetközi és hazai táborok magas szakmai színvonalon történő megvalósulását segíti elő, pl.: az Allegro Nemzetközi zenei táborban 2018 óta a vonós szekciót vezeti. Szakmai előadásokat tart a résztvevők ismereteinek bővítése, szakmai fejlődése céljából.

Pédaértékű szakmai munkájának és művészetének köszönhetően a ceglédi tankerület Kiváló művésztanár elismerést adományozott Buzás Dóra tanárnőnek.

Abony város nevében is gratulálunk az elismeréshez, további sikereket és jó munkát kívánunk!

45 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak